Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
europa wymarzona, wg karatetixów, ale za to przywiezie mu potrawkę z gówna posypaną ostrą przyprawą dla niepoznaki
@ninja Ty rasistowska pisowsko konfederacyjna *****!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
europa wymarzona, wg karatetixów, ale za to przywiezie mu potrawkę z gówna posypaną ostrą przyprawą dla niepoznaki
Zfrustrowane zeroKomentarze tego gościa to jakaś komedia
View attachment 108216
Z takim ojcem dziecko nie miało szans.
Pewnie uczył go żeby nie bać się jak zbliża się Murzyn bo to rasizm.
Wystarczyło napisać zdrajca z upainy.Zfrustrowane zero
Przynajmniej wiadomo ze to nie @Siwy25_1. Wtedy pisali by o śmierci nożownika![]()
Atak na polskiego kierowcę. Nożownik krzyczał "Allahu Akbar". Śledczy chcieli to wyciszyć?
Nożownik wpadł na stację benzynową przy autostradzie pod Berlinem w Niemczech, podobno z zamiarem skrzywdzenia jak największej liczby ludzi. Ostrze wbił w pierwszą napotkaną osobę, którą okazał się...www.fakt.pl

![]()
Atak na polskiego kierowcę. Nożownik krzyczał "Allahu Akbar". Śledczy chcieli to wyciszyć?
Nożownik wpadł na stację benzynową przy autostradzie pod Berlinem w Niemczech, podobno z zamiarem skrzywdzenia jak największej liczby ludzi. Ostrze wbił w pierwszą napotkaną osobę, którą okazał się...www.fakt.pl
Oczywiście, że na krzyk ciapatego były by kopy na morde. Jestem Polakiem obowiązki mam Polskie.Przynajmniej wiadomo ze to nie @Siwy25_1. Wtedy pisali by o śmierci nożownika![]()
Jak podał "Bild" podejrzany mężczyzna ma niemieckie obywatelstwo, ale pochodzi z Syrii i jest znany policji z brutalnych przestępstw. Według informacji dziennika, śledczy nie widzą obecnie żadnych dowodów na działanie na tle islamistycznym
Oczywiście, że na krzyk ciapatego były by kopy na morde. Jestem Polakiem obowiązki mam Polskie.
Tylko dalej martwi fakt:
Widać na załączonym obrazku, że jak w Polsce sami nie weźmiemy się za spuszczanie im regularnych bolesnych wpierdoli za każdy wybryk, media i policja będą ich chronić. Co z resztą już się stało u nas jak uśmiechnięty prokurator wypuścił tych śmieci co chłopaka na ulicy tulipanem pocięli.
Od razu widać że patriota.Oczywiście, że na krzyk ciapatego były by kopy na morde. Jestem Polakiem obowiązki mam Polskie.
A tu nie ma się co zakładać. To wiadomo, wiem z doświadczenia jak to jest na tym pięknym zachodzie.Zakład że pierwszy lekki samosąd na inżynierach spotka się z grubym wyrokiem?
Jak to, przecież już ich kilka milionów jest.wiem wiem, zaraz będzie, że ruskie też, ale ruskie do nas nie imigrują
nie według ukrofiliJak to, przecież już ich kilka milionów jest.

Pahi, Pahi, zaśpiewajmy razem