Absurdy poprawności politycznej.

@ninja Ty rasistowska pisowsko konfederacyjna *****!!!!

Komentarze tego gościa to jakaś komedia
SmartSelect_20240911_214006_Opera.jpg

Przynajmniej wiadomo ze to nie @Siwy25_1. Wtedy pisali by o śmierci nożownika:beczka:
Oczywiście, że na krzyk ciapatego były by kopy na morde. Jestem Polakiem obowiązki mam Polskie.

Tylko dalej martwi fakt:
Jak podał "Bild" podejrzany mężczyzna ma niemieckie obywatelstwo, ale pochodzi z Syrii i jest znany policji z brutalnych przestępstw. Według informacji dziennika, śledczy nie widzą obecnie żadnych dowodów na działanie na tle islamistycznym

Widać na załączonym obrazku, że jak w Polsce sami nie weźmiemy się za spuszczanie im regularnych bolesnych wpierdoli za każdy wybryk, media i policja będą ich chronić. Co z resztą już się stało u nas jak uśmiechnięty prokurator wypuścił tych śmieci co chłopaka na ulicy tulipanem pocięli.

Oczywiście, że na krzyk ciapatego były by kopy na morde. Jestem Polakiem obowiązki mam Polskie.

Tylko dalej martwi fakt:

Widać na załączonym obrazku, że jak w Polsce sami nie weźmiemy się za spuszczanie im regularnych bolesnych wpierdoli za każdy wybryk, media i policja będą ich chronić. Co z resztą już się stało u nas jak uśmiechnięty prokurator wypuścił tych śmieci co chłopaka na ulicy tulipanem pocięli.

Zakład że pierwszy lekki samosąd na inżynierach spotka się z grubym wyrokiem?

Byłem na mieście na pokerowej imprezie. Wyskoczyłem do bankomatu kumplowi co dalej grał, gadałem z nim na słuchawce bo chciał aby mu kasę wypłacić blikiem.
Stoję w ścisłym centrum i presuje mnie dwóch czarnuchów co tak długo. Dwa wielkie czarne chłopiska za chuja bym ich nie ogarnął. Pytam o chuj im chodzi, na początku jebani agresywni i widać że szukają problemu. Typ mówi że słabo po polsku tylko po angielsku. Po 20 sekundach stwierdziłem że po polsku gada lepiej niż po angielsku. Uderzyłem w gadkę. Typ z Nigerii studiuje by zostać kardiologiem pokazuje ile ma lat na palcach jak moja dwu letnia córka.
Dla beki zapytałem ile polek szpachlowal w tym roku a ten że z 30. Znowu pokazane na palcach.
Na koniec go pytam jak myśli ile pałac w którym jest szkoła medyczna ma lat. On że z 20 ,ja że 400 i że jak u nas król siedział w platynowej zbroi to jego dziadek ścinał trzcinke , i to przywiązany.

Last edited:
Back