Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Zajebiście. Jeszcze z 10 lat i idiotki zostaną same zmienione z planszy przez postęp.Postęp jest kobietą

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zajebiście. Jeszcze z 10 lat i idiotki zostaną same zmienione z planszy przez postęp.Postęp jest kobietą

To jest wungiel Panie!Po raz pierwszy agenta 007 zagra czarnoskóry aktor. To Idris Elba, znany m.in. z roli Nelsona Mandeli i filmu „Prometeusz"
Czarnoskóry aktor Idris Elba (42 l.) będzie następnym Jamesem Bondem – wynika z przechwyconego przez hakerów maila szefowej firmy Sony Amy Pascal (56 l.).
To jest ogien.

Nawet jakby nie było wiadomo, że to chłop to ta postura jest typowo męska. Otwarcie z tymi trans klaunami to był właśnie wstęp do takich akcji
PA TRY JAR CHAT!Nawet jakby nie było wiadomo, że to chłop to ta postura jest typowo męska. Otwarcie z tymi trans klaunami to był właśnie wstęp do takich akcji
Ja nie widzę problemu.Niech dalej feministki wspierają "wszystkie osoby z macicami" i tego typu hasełka to się przekonają na własnej skórze jak to jest rywalizować z facetami i przebywać z nimi w toaletach i przebieralniach. I to z tymi facetami którzy są totalnie pierdolnięci bo zmieniają płeć

A psy nie mają broni
sami sobie winni, bo nie mają jaj się tego teraz pozbyć, można zrobić błąd pod warunkiem, że ma się odwagę by go później naprawić, tu tej odwagi nie widać, słowa rasista bardziej bolesne niż śmierć dzieci, ci ludzie są popierdoleniBardzo dobrze. Wpuszczasz 3 swiat stajesz się 3 światem.
Sami sobie winni.
U nas przez te lewicujące pizdy będzie to samo. Dali sobie zabrać wolność maskami na ryju tu nie ma o czym w ogóle dyskutować.sami sobie winni, bo nie mają jaj się tego teraz pozbyć, można zrobić błąd pod warunkiem, że ma się odwagę by go później naprawić, tu tej odwagi nie widać, słowa rasista bardziej bolesne niż śmierć dzieci, ci ludzie są popierdoleni
Myślę, że kimono też wolałby swoją babę oddać w obroty niż usłyszeć, że jest nietolerancyjny.U nas przez te lewicujące pizdy będzie to samo. Dali sobie zabrać wolność maskami na ryju tu nie ma o czym w ogóle dyskutować.

A na deser bałby się że dostawca z pysznego czy innego glovo naplułby mu do jedzeniaMyślę, że kimono też wolałby swoją babę oddać w obroty niż usłyszeć, że jest nietolerancyjny.
A nie daj Boże jakby to usłyszał jego przełożony z korpo.
![]()
Jestem teraz w Krakowie. Przeraża mnie ilość muslimskiego gówna które tu widzę na co dzień. Co prawda te psy grzecznie ustępują drogi.Myślę, że kimono też wolałby swoją babę oddać w obroty niż usłyszeć, że jest nietolerancyjny.
![]()

Robię aktualnie w samym centrum Pozka. Kilkanaście minut rano i kilkanaście wieczorem jazdy po mieście wystarcza bym widział więcej obcych niż kiedyś przez cały rok. To jest dramat kurwaJestem teraz w Krakowie. Przeraża mnie ilość muslimskiego gówna które tu widzę na co dzień. Co prawda te psy grzecznie ustępują drogi.
ALE!
Niech chociaż jeden się skusi na karatekową.
![]()
W pierwszym momencie odebrałem to tak, że szukasz zaczepki i tylko czekasz jak ktoś zaczepi Twoją kobietę. Dopiero po chwili dotarło, że w tym wypadku to Ty byś musiał nosić kimono...Jestem teraz w Krakowie. Przeraża mnie ilość muslimskiego gówna które tu widzę na co dzień. Co prawda te psy grzecznie ustępują drogi.
ALE!
Niech chociaż jeden się skusi na karatekową.
![]()
Tak go widzę.Myślę, że kimono też wolałby swoją babę oddać w obroty niż usłyszeć, że jest nietolerancyjny.
![]()