Absurdy poprawności politycznej.

Jakie to jest splunięcie w twarz ofierze

Nie liczy się wysokość kary tylko jej nieuchronność: tego uczą już na pierwszym roku prawa :roberteyeblinking::robertmakeup:

Słuchajcie co ta kobieta powiedziała. Żyd tłumaczy Żydom, że Polacy nic mu na ulicy nie robią a ona na to, że w takim razie muszą nie wiedzieć, że jest Żydem, nie rozpoznawać, muszą być antysemitami...

Ciekawe kiedy Polacy, w końcu, dostrzegą jak są traktowani przez Żydów i wstaną z tych kolan od mlaskania obrzezanego berła :matt:

elon.jpg

Wszystko ok, ale jak na geniusza to słabo zgłębił temat i wychodzi, że słabo się tym dzieckiem interesował. Doceniam jego postawę jako obrońcy wolności słowa, ale trochę to dziwne, bo sam się uczył w trybie edukacji domowej i chyba wiedział, że są sposoby na odcięcie potomstwa od różnych srołów.

Wszystko ok, ale jak na geniusza to słabo zgłębił temat i wychodzi, że słabo się tym dzieckiem interesował. Doceniam jego postawę jako obrońcy wolności słowa, ale trochę to dziwne, bo sam się uczył w trybie edukacji domowej i chyba wiedział, że są sposoby na odcięcie potomstwa od różnych srołów.
Ten cały Elon to kolejna psyop jakichś Reptilian, ja tam mu nie wierzę w te szczytne idee :tysoncoffe:

Wiadomo, że człowiek kierujący takimi firmami jak on nie jest zupełnie normalny, ja jednak obstawiam tu inwencję mamusi, bo z tego co mówił, podpis złożył pod jakąś zgodą nie do końca świadomie, więc jest możliwe, że jego eks podłożyła mu do podpisu nie do końca tłumacząc czego to dotyczy.
Bardzo możliwe, że wtedy nawet nie zdawał sobie sprawy w jaką stronę to idzie.

pOlki są głupie kropka.

:beczka:
"Wedle najnowszych danych urzędu statystycznego rządu brytyjskiego co trzecie "polskie" dziecko ma ojca Turka, Kurda, Pakistańczyka lub Afrykańczyka - z czego 80% stanowią obywatele brytyjscy, a reszta - imigranci o innym statusie prawnym. W przypadku Polek procent takich dzieci to około 35%, w przypadku Słowaczek 7%, Estonek 3%, Litwinek też 3%"

Omenaa Mensah, Klaudia El Dursi, Patrycja Kazadi, Sofia Ennaoui (lekkoatletka), Malik Montana, Sentino, Josef Bratan, Maxi Oyedele (piłkarz), Marcel Mendes (piłkarz), Matty Cash, Jeremy Sochan - krótka lista z pamięci sportowców i celebrytów z mieszanych związków, co ich wszystko łączy? Mamusia z Polski. Ktoś kojarzy podobne osoby gdzie ojciec byłby Polakiem? Ja tylko mongolicę z KO.

Bez tytułu.png

I na koniec przepiękny komentarz:
Bez tytułu.png

Ile znałeś zjebanych Monik? Bo ja agnieszek conajmniej z 5
Wystarczy mi jedna, która 4,5 roku mi zjebała.
Robiłem długi czas z dwoma kumplami. Jeden miał żonę Monikę i dwójkę dzieci z nią. Teraz nie mam żadnego z tych kumpli a ten wymieniony nie ma żony Moniki. Za to ten drugi ma żonę Monikę i 3 dzieci, w tym jedno swoje a dwoje przejętych wraz z Moniką.
Inny koleś też ma żonę Monikę. Broń mnie panie przed taką heterą.

Back