Absurdy poprawności politycznej.

"Wedle najnowszych danych urzędu statystycznego rządu brytyjskiego co trzecie "polskie" dziecko ma ojca Turka, Kurda, Pakistańczyka lub Afrykańczyka - z czego 80% stanowią obywatele brytyjscy, a reszta - imigranci o innym statusie prawnym. W przypadku Polek procent takich dzieci to około 35%, w przypadku Słowaczek 7%, Estonek 3%, Litwinek też 3%"

Omenaa Mensah, Klaudia El Dursi, Patrycja Kazadi, Sofia Ennaoui (lekkoatletka), Malik Montana, Sentino, Josef Bratan, Maxi Oyedele (piłkarz), Marcel Mendes (piłkarz), Matty Cash, Jeremy Sochan - krótka lista z pamięci sportowców i celebrytów z mieszanych związków, co ich wszystko łączy? Mamusia z Polski. Ktoś kojarzy podobne osoby gdzie ojciec byłby Polakiem? Ja tylko mongolicę z KO.
Dodałbym synów Mameda ale Mamed to przecież Polak Rodak :mamed:

Kobieta okrzyknięta rasistką, gdyż przeszkadzają jej Hindusi, srający do dołków, wykopanych na plażach:

Ta same plaże z bakteriami E. coli, pochodzącymi z ludzkich odchodów, dostających się do wody.

Sprowadzasz 3 świat, masz 3 świat. Ktoś jeszcze potrzebuje dowodów na to, że żyjemy w symulacji :fjedzia: ?

Kobieta okrzyknięta rasistką, gdyż przeszkadzają jej Hindusi, srający do dołków, wykopanych na plażach:

Ta same plaże z bakteriami E. coli, pochodzącymi z ludzkich odchodów, dostających się do wody.

Sprowadzasz 3 świat, masz 3 świat. Ktoś jeszcze potrzebuje dowodów na to, że żyjemy w symulacji :fjedzia: ?
Ale za to jedzenie Ci przywiezie do domu :lesnarhappy:

Ale za to jedzenie Ci przywiezie do domu :lesnarhappy:
Wolałbym żeby srali karatece do mordy.

:siara:

GTT7wpBXoAEAzVn.jpg

Nieszczególnie mnie z reguły interesują wybory w Stanach, chociaż zdaję sobie sprawę jak ważne dla polityki każdego szczebla w naszym kraju jest to co dzieje się za oceanem. Tym razem, widząc nową kandydatkę lewicy jestem zaniepokojony jak nigdy.

Back