Absurdy poprawności politycznej.

IMG_20240719_122427.png

A to tego nie widziałem. W takim razie będę zamawiał bezpośrednio.

Widzę że zrozumiałeś brak logiki w argumencie "ten ponton wypełniony inżynierami instaluj bezpośrednio u siebie na bazie, ok?".
U nikogo nie trzeba instalować: przemytnicy ludzi swoje zarobili bo Tusk ze swoją szefową Ursula (a raczej Macronem i Scholzem) będą przyjmowali nielegalnych imigrantów(=Tusk pośrednio wspiera przemytników ludzi) z wojska zrobili sobie jaja dając im zadania Policji bez narzędzi do egzekowania tego (przypominam żołnierz nie może strzelać na misji szkoleniowej: obojętnie czy to polski saper na Ukrainie czy jakimś afrykańskim kraju albo przy granicy z Białorusią bo to jest misja SZKOLENIOWa wiec ma nie brać udziału w walkach).

A gdzie oni będą mieszkali? Sama Łódź ma ponad sto tysięcy pustostanów należących do miasta (przez komunistycznych sędziów TK), plus AMW też trochę ma. Fakt to rudery, ale solidne niemieckie budownictwo więc pomimo wieloletnich zaniedbań da się wyremontować

Więc na spokojnie z pół miliona się zmieści, a milenialsi głosujący na Tuska będą mogli pójść w niedzielę do Ikei aby zobaczyć meble które pasowałyby do ich mieszkania...
...gdyby było ich na nie stać przez kredyt 0% - dla mnie lepiej bo będą wyższe czynsze dla lokatorów i więcej szekli:korwinlaugh:

Ja się z @QŃ. w wielu kwestiach nie zgadzam ale bądźmy poważni: Polska nie jest ani na tyle bogata aby wspierać obywateli krajów, które nie graniczą z Polską plus Polska nie może pośrednio wspierać przemytników ludzi
Btw lepszych włoska mafia przetrzymuje każac im odpracować swoje, reszta będzie relokowanq:roberteyeblinking:

Chociaż gdybym złośliwy to bym powiedział, że można się domyśleć dlaczego wielu Fajnopolaków jest za tym szaleństwem: się przypomina scena z ucha prezesa ,,wyjadę na wakacje aby bambus nosił mi drinki" - to była kpina z Warszawy/wielkich miast.

Nietrudno się domyśleć o jakich ludziach to była aluzja: Meller, Wojewódzki, Węglarczyk ale też wiele innych zwykłych ludzi z elektoratu Po...
Ba nawet prezydent Sutryk raz wpadł na pomysł aby wprowadzić segregacja w szkołach...
Ale pewnie Matczak o tym nie wspomni bo przestanie być przyjacielem organizacji Soroza...

Edit: a oczywiście wiem ,,a PiS afera wizowa" ,,PiS miliony sprowadził"...
... do kwater pracowniczych albo pojechali dalej

Jakie to jest splunięcie w twarz ofierze

Back