Absurdy poprawności politycznej.

Czyli zaczynając od klikbajtu w tytule, potem jest sensacyjnie, kłamliwie i niepokojąco? Znałem już wcześniej i należy omijać z daleka.
Nie tylko tu. Z różnych źródeł warto skorzystać. Na kiermaszach dla dzieci są sprzedawane domowe wypieki .... najczęściej ta zbiórka idzie na jakieś części budżetowe przedszkola albo finanse....choćby ogrzewanie (tak, to nie żart) by było w okresie zimowym. I co te kurwy teraz robią? Chcą i to opodatkować i ukrócić. Zaczyna się od placówek a skończy się na Pani Heli która dorabia wypiekami bo dostaje ponad tysiąc złotych emerytury....

Nie tylko tu. Z różnych źródeł warto skorzystać. Na kiermaszach dla dzieci są sprzedawane domowe wypieki .... najczęściej ta zbiórka idzie na jakieś części budżetowe przedszkola albo finanse....choćby ogrzewanie (tak, to nie żart) by było w okresie zimowym. I co te kurwy teraz robią? Chcą i to opodatkować i ukrócić. Zaczyna się od placówek a skończy się na Pani Heli która dorabia wypiekami bo dostaje ponad tysiąc złotych emerytury....
Daj Pan spokój. W życiu nie zapłaciłem nawet podatku po kupnie samochodu a co dopiero za placek z wiśniami.

1000039322.jpg

1000039318.jpg

O chuj, nie spodziewałem się że tak grubo pójdzie i pozwolą na to... Cóż. Teraz żydzi z naszego forum dojebią sobie gęsimi pipkami do pieca :eddieconspiracy:

To mi przypomina, jak parę ładnych lat temu oświeciłem grupkę zagranicznych koleżanek, że w toku prawdziwych studiów filologicznych zakres wymaganej wiedzy o literaturze starożytnej obejmuje nie tylko tradycję grecką i rzymską, ale również Biblię - czyli tradycję żydowską a nawet, o zgrozo, chrześcijańską!

Back