Absurdy poprawności politycznej.

Każdy z nas odbiera rzeczywistość, filtrując ją przez nasz światopogląd, nasze doświadczenia, uprzedzenia i nawet cechy charakteru.
Zapomniałeś wspomnieć o sposobie weryfikowania informacji lub jego braku, na co ma wpływ również sposób reagowania na tzw "autorytety". Ciekawi mnie przy tym właśnie, o jakich informacjach mówisz odnośnie Mentzena, pisząc w stosunku do konfederacji:
A ona jest niestety skażona wybrykami brauna, korwina, czy dawnymi menztzena
O jakie, konkretne, dawne "wybryki" Mentzena Ci chodzi? W przypadku Korwina - siłą rzeczy nie będę drążył, tutaj raczej mógłby go wyjaśniać @Miskatonic ;) ale w przypadku Brauna już można podyskutować. Natomiast odnośnie Mentzena jestem całkowicie pozbawiony wiedzy w temacie zaszłych "wybryków".

@Bezimienny ładnie to tak się śmiać z niewiedzy kolegi odnośnie "dawnych wybryków" jakiegoś polityka? :sad: Pomógłbyś i wstawił jakiś materiał, a nie wyśmiewał
:no dawaj:
:lol:

1689019231676.png

W sumie trochę pasuje do tematu ciałopozytywności: promowania kalectwa.
BTW na reddit są fajne roasty :roberteyeblinking:

@Bezimienny ładnie to tak się śmiać z niewiedzy kolegi odnośnie "dawnych wybryków" jakiegoś polityka? :sad: Pomógłbyś i wstawił jakiś materiał, a nie wyśmiewał
:no dawaj:
:lol:
a nie lepiej żyć w niewiedzy? Masz pozytywne nastawienie do Konfederacji. Po co to psuć? :roberteyeblinking:
Chociaż oczywiście najwięcej złego można znaleźć na narodowców, ale za to oni są najprzebieglejsi w Konfederacji...

Zresztą polecałem tobie filmik NWASD o dziwnych pomysłach Mentzena. Uważasz, że takie rzeczy powinny być legalne?
Jeśli tak to gdzie leży granica pomiędzy anarchią a wolnością?

Back