Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe czy bedzie wiecej niz 2 płcie. No i przypisywać płeć "skrzekowi żaby"?
A podobno kiedyś Francja była pięknym krajem. Ogólnie ja wiem, że prawo prawem i służby muszą mieć podstawy, ale to naprawdę jest komiczne, że oszukują turystów na legalny bo niema przepisów prawnych żeby to ukrócić.
Zagadnienie bardzo drażliwe, jednocześnie dziwi mnie, że wpis na Twitterze odrazu gada coś o mizoginii, skoro może być to równie dobrze skierowane w drugą płeć.

Wiadomix, tak samo jak z Holocaustem: po co o nim gadac, przeciez rownie dobrze mogl byc skierowany na Niemców ;) #musiałemZagadnienie bardzo drażliwe, jednocześnie dziwi mnie, że wpis na Twitterze odrazu gada coś o mizoginii, skoro może być to równie dobrze skierowane w drugą płeć.
No coś ty, seksmisja już się zaczęła?I jest. Często "kobiety" chwalą się w necie, że wyskrobują bo chłopczyk i co?
A no nic, żadnych wyrazów oburzenia, żadnych mądrych słówek, żadnych artykułów...![]()

Wiadomix, tak samo jak z Holocaustem: po co o nim gadac, przeciez rownie dobrze mogl byc skierowany na Niemców ;) #musiałem
Co by pustego nie było, "nie potrzebuję faceta" to też absurd, HRy (nie mówię o payrollu) to rak zachodniej przedsiębiorczości i wydajnosci...
Zapomniałeś dodać, że kocie mamy, bez facetów.Jeju jak ja gardzę HRami. Dla typowych kadrowych co przygotowują umowy czy pensję mega szacunek, że ogarniają to przy powalonych przepisach itd ale te wszystkie HRBP, EB, changing managerowie itd to zaorać. Same Julki albo wyzwolone Panie w średnim wieku oczywiście znające się na wszystkim

Niezła epopeja, ale tak dobrze mi się czytało, że aż dojechałem do końca.

Nie wiem co tam wrzucił w tym tłicie, nie chce mi się zaglądać, ale odpowiem, tak byłem sam na kolacji i kurwa polecamNie czytałem, a byłeś kiedyś sam w restauracji na kolacji?
![]()

Nie czytałem
Nie wiem co tam wrzucił w tym tłicie, nie chce mi się zaglądać,