Absurdy poprawności politycznej.

ojoj pewnie to Polacy

1740857397302.png

Cała jebana lewacka europka, jest filmik jak banda islamskich czarnych troli myje giry w zabytkowej fontannie i co i nic?

Tylko frajerzy co coś mają płacą kary:

W Rzymie doszło do nietypowego incydentu. Turysta z Nowej Zelandii wyrwał się policji, po czym wskoczył do słynnej fontanny di Trevi. Mężczyzna z pewnością na długo zapamięta ten dzień, bowiem kara była bardzo dotkliwa.

Jak podaje "Independent", mężczyzna, będący w towarzystwie dwóch innych osób, przez swoje zachowanie zwrócił uwagę policji. Funkcjonariusze chcieli zająć się turystą z Nowej Zelandii, ale ten uciekł im i wskoczył do basenu zabytkowej fontanny.
Podczas gdy trójka turystów była eskortowana z Piazza di Trevi, 30-letni mężczyzna, pochodzący z Nowej Zelandii, wyrwał się i wskoczył do wody. "Sezon nieodpowiedniego zachowania turystów rozpoczął się w tym roku w Rzymie wcześniej niż zwykle. Troje podróżnych z Nowej Zelandii wpadło w kłopoty na długo, zanim za ich działania można obwinić grzejące, letnie słońce" - podała stacja CNN. Rzymska policja potwierdziła, że przyczyną takiego zachowania z pewnością był alkohol.

Skaczący do fontanny turysta został ukarany grzywną w wysokości 500 euro (ponad 2 tys. zł). To jednak niejedyna kara. Mężczyzna otrzymał również dożywotni zakaz odwiedzania tego włoskiego zabytku.

:juanlaugh:

@ninja dołujesz mnie tymi neewsami :benny: :childcry:
Czasem jednak nieświadomość jest błogosławieństwem, tym bardziej w tym pojebanym świecie na którym człowiek pokroju nas nie ma wpływu na to co się dzieje w tych krajach.

@ninja dołujesz mnie tymi neewsami :benny: :childcry:
Czasem jednak nieświadomość jest błogosławieństwem, tym bardziej w tym pojebanym świecie na którym człowiek pokroju nas nie ma wpływu na to co się dzieje w tych krajach.
Mam to samo, więc się trochę chcę podzielić, mnie kurwica zalewa jak takie newsy czytam. Może jakiś głosujący na tuska przygłup się zastanowi dwa razy.

Może jakiś głosujący na tuska przygłup się zastanowi dwa razy.
Trzeba na to liczyć, chociaż takie zjeby same sobie tworzą mechanizmy obronne i żyją w bańkach informacyjnych.
Mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę co za gówno się dzieje za granicą. A takich polityków jak Wielgus to wręcz się boję, bo to takie zjeby zaczynają takie coś.

Szacunek dla pana Adama przede wszystkim, za to, że chce mu się wertować i redagować całe te prasowe bagno, żeby informować nas o szaleństwie jakie już niedługo może się dziać pod naszymi drzwiami. Nie wszystkie newsy bywają jednak aż tak złe:

Back