Zanurzonych w świńskiej krwija bym go tam deportował w kawałkach
![]()
albo wywiesić truchło przy wejściu na Allianz arenaFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zanurzonych w świńskiej krwija bym go tam deportował w kawałkach
![]()
albo wywiesić truchło przy wejściu na Allianz arenaJak znam tą szwabską świnię, to ma na myśli deportowanie do Polski.Zanurzonych w świńskiej krwialbo wywiesić truchło przy wejściu na Allianz arena
@Karateka@ to Ty?
W Hiszpanii jest gorzej niż w Niemczech.Wszystko fajnie, że mówią ale z tym już nic nie zrobisz. U.K ,Francja, moim zdaniem i Niemcy są już stracone. Turbany przejmą te kraje. Ciekawi mnie jak będzie jeszcze z Włochami i Hiszpanami.
Twój sprany łeb też jest straconyWszystko fajnie, że mówią ale z tym już nic nie zrobisz. U.K ,Francja, moim zdaniem i Niemcy są już stracone. Turbany przejmą te kraje. Ciekawi mnie jak będzie jeszcze z Włochami i Hiszpanami.
@Karateka@ to Ty?
amen,Bingo!
![]()
Niezła odklejka, nawet w Polsce normalny jest pocałunek w policzek na przywitanie. Teraz może mniej, ale w pokoleniu mojego dziadka i babci to było całkowicie normalne. Za małolata jak jeździłem do nich wakacje to mnie połowa wioski "napadała seksualnie". Niestety wszyscy to byli biedni ludzie więc nie udało się żadnego odszkodowania uzyskać.![]()
Rubiales usłyszał wyrok za pocałowanie Hermoso. Prokuratura oczekiwała wyższej kary
Były prezes Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej (RFEF) został skazany za pocałowanie Jenifer Hermoso po finale mistrzostw świata kobiet. Działacz zamierza odwołać się od zasądzonej kary. Sprawa Rubialesa ciągnęła się od sierpnia 2023 roku. Ówczesny szef Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej (RFEF)...www.meczyki.pl

Koniec końców ta kobieta sobie bardziej tym zaszkodziła. To tylko teoria bo być może Ona jest mało znana i żadna gwiazda nie jest (kompletnie nie oglądam kobiecej piłki noznej) więc i tak nigdy by tego nie miała ale teraz każdy sponsor, każde wzięcie do reklamy, każda zmiana klubu to będzie się zapalała lampka, że może robić aferę i pozew o takie rzeczy. Świat sportowego shobiznesu sie potem zazwyczaj trzyma z daleka od takich osób.![]()
Rubiales usłyszał wyrok za pocałowanie Hermoso. Prokuratura oczekiwała wyższej kary
Były prezes Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej (RFEF) został skazany za pocałowanie Jenifer Hermoso po finale mistrzostw świata kobiet. Działacz zamierza odwołać się od zasądzonej kary. Sprawa Rubialesa ciągnęła się od sierpnia 2023 roku. Ówczesny szef Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej (RFEF)...www.meczyki.pl
Ona to przede wszystkim była tym zajarana razem ze swoim koleżankami w autobusie.Z tego co pamiętam to Ona na początku nie była chętna na pozew ale zrobiła to pod presją nagłośnienia tego przez media.
Niby tak ale nie do końca. Jeśli budujesz dom na wsi to musisz się liczyć z tym, że w czasie żniw może być hałas i kurz, a i zapachy dochodzą z takiego gospodarstwa niezbyt przyjemne. Jeśli kupujesz mieszkanie w bloku to liczysz się z tym, że przez ściany słychać sąsiadów. Jeśli zamieszkasz przy ruchliwej drodze bądź lotnisko to musisz się liczyć że zwiększonym hałasem z zewnątrz. A jeśli ktoś zaklina rzeczywistość w takich wypadkach tzn. że jest debilem.Najpierw trzeba by było się zastanowić skąd Ci miastowi pojawili się na tej wsi. Otóż rolnicy dorabiają się majątków sprzedając działki. Chcieliby zjeść ciastko i mieć ciasto, a potem są zdziwieni, że dochodzi do takich sytuacji.
Jeśli masz uczulenie na laktozę i po spożyciu zakupionego nabiału nabawisz się sraczki, to domagasz się rozstrzelania krowy?Najpierw trzeba by było się zastanowić skąd Ci miastowi pojawili się na tej wsi. Otóż rolnicy dorabiają się majątków sprzedając działki. Chcieliby zjeść ciastko i mieć ciasto, a potem są zdziwieni, że dochodzi do takich sytuacji.
Jakby krowa identyfikowała się jako bezlaktozowa to jak najbardziejJeśli masz uczulenie na laktozę i po spożyciu zakupionego nabiału nabawisz się sraczki, to domagasz się rozstrzelania krowy?
Źle zrozumiałeś mój post. Ja nie bronie miastowych tylko krytykuje rólnikow. Jeżeli sam jesteś odpowiedzialny za wpuszczenie tych, jak ich nazwałeś, debili na swoje podwórko to jednak chyba można powiedzieć, że też masz trochę za uszami? Powiedział bym o jakiejś analogii do wpuszczaniem pakoli, ale to chyba byłoby zbyt daleko idące porównanieNiby tak ale nie do końca. Jeśli budujesz dom na wsi to musisz się liczyć z tym, że w czasie żniw może być hałas i kurz, a i zapachy dochodzą z takiego gospodarstwa niezbyt przyjemne. Jeśli kupujesz mieszkanie w bloku to liczysz się z tym, że przez ściany słychać sąsiadów. Jeśli zamieszkasz przy ruchliwej drodze bądź lotnisko to musisz się liczyć że zwiększonym hałasem z zewnątrz. A jeśli ktoś zaklina rzeczywistość w takich wypadkach tzn. że jest debilem.

jeśli pakol wpuszczony tu by poprawić sytuację kraju, w którym się osiedla (yhy) nie potrafi zaadaptować się do zasad w nim panujących, to trzeba odpalić procedurę ołów. Proste. Dopisać rozwinięcie z miastowymi?Źle zrozumiałeś mój post. Ja nie bronie miastowych tylko krytykuje rólnikow. Jeżeli sam jesteś odpowiedzialny za wpuszczenie tych, jak ich nazwałeś, debili na swoje podwórko to jednak chyba można powiedzieć, że też masz trochę za uszami? Powiedział bym o jakiejś analogii do wpuszczaniem pakoli, ale to chyba byłoby zbyt daleko idące porównanie![]()
Jedyna różnica jest taka, że chociaż ten rolnik skorzystał na sprowadzeniu obcych, sprzedając działkę, a na pakolach jedyne co możemy zyskać to obsrane jeziora i ulicejeśli pakol wpuszczony tu by poprawić sytuację kraju, w którym się osiedla (yhy) nie potrafi zaadaptować się do zasad w nim panujących, to trzeba odpalić procedurę ołów. Proste. Dopisać rozwinięcie z miastowymi?

karatekowiec zaraz Ci rzuci danymi instytutu imienia hałabały jak to nam od pakolstwa rośnie PKBJedyna różnica jest taka, że chociaż ten rolnik skorzystał na sprowadzeniu obcych, sprzedając działkę, a na pakolach jedyne co możemy zyskać to obsrane jeziora i ulice![]()
Pewne osoby skorzystająJedyna różnica jest taka, że chociaż ten rolnik skorzystał na sprowadzeniu obcych, sprzedając działkę, a na pakolach jedyne co możemy zyskać to obsrane jeziora i ulice![]()