Absurdy poprawności politycznej.

Bingo!

GkLVKLjW0AEnxqW

Niezła odklejka, nawet w Polsce normalny jest pocałunek w policzek na przywitanie. Teraz może mniej, ale w pokoleniu mojego dziadka i babci to było całkowicie normalne. Za małolata jak jeździłem do nich wakacje to mnie połowa wioski "napadała seksualnie". Niestety wszyscy to byli biedni ludzie więc nie udało się żadnego odszkodowania uzyskać.
:boystop:
Włosi, Hiszpanie to do dzisiaj się przy poznawaniu potrafią obcałowywać.
Nie wiedziałem, że wszyscy jesteśmy "napastnikami seksualnymi"
Do czego ten świat zmierza
:beczka:

Koniec końców ta kobieta sobie bardziej tym zaszkodziła. To tylko teoria bo być może Ona jest mało znana i żadna gwiazda nie jest (kompletnie nie oglądam kobiecej piłki noznej) więc i tak nigdy by tego nie miała ale teraz każdy sponsor, każde wzięcie do reklamy, każda zmiana klubu to będzie się zapalała lampka, że może robić aferę i pozew o takie rzeczy. Świat sportowego shobiznesu sie potem zazwyczaj trzyma z daleka od takich osób.

Z tego co pamiętam to Ona na początku nie była chętna na pozew ale zrobiła to pod presją nagłośnienia tego przez media.

Wierzę, że dochodzi do takich absurdów. U mnie na wiosce jest podobnie niestety. Jest kilku rolników, a dookoła pobudowało się sporo upośledzonych mieszczuchów którym przeszkadza hałas i zapach. Podobna zresztą sytuacja jest w Poznaniu na Ławicy i w okolicach lotniska. Lotniska które istnieje od ponad 100 lat. Ludziom się po prostu w głowach pierdoli.

Najpierw trzeba by było się zastanowić skąd Ci miastowi pojawili się na tej wsi. Otóż rolnicy dorabiają się majątków sprzedając działki. Chcieliby zjeść ciastko i mieć ciasto, a potem są zdziwieni, że dochodzi do takich sytuacji.
Niby tak ale nie do końca. Jeśli budujesz dom na wsi to musisz się liczyć z tym, że w czasie żniw może być hałas i kurz, a i zapachy dochodzą z takiego gospodarstwa niezbyt przyjemne. Jeśli kupujesz mieszkanie w bloku to liczysz się z tym, że przez ściany słychać sąsiadów. Jeśli zamieszkasz przy ruchliwej drodze bądź lotnisko to musisz się liczyć że zwiększonym hałasem z zewnątrz. A jeśli ktoś zaklina rzeczywistość w takich wypadkach tzn. że jest debilem.

Najpierw trzeba by było się zastanowić skąd Ci miastowi pojawili się na tej wsi. Otóż rolnicy dorabiają się majątków sprzedając działki. Chcieliby zjeść ciastko i mieć ciasto, a potem są zdziwieni, że dochodzi do takich sytuacji.
Jeśli masz uczulenie na laktozę i po spożyciu zakupionego nabiału nabawisz się sraczki, to domagasz się rozstrzelania krowy?

Niby tak ale nie do końca. Jeśli budujesz dom na wsi to musisz się liczyć z tym, że w czasie żniw może być hałas i kurz, a i zapachy dochodzą z takiego gospodarstwa niezbyt przyjemne. Jeśli kupujesz mieszkanie w bloku to liczysz się z tym, że przez ściany słychać sąsiadów. Jeśli zamieszkasz przy ruchliwej drodze bądź lotnisko to musisz się liczyć że zwiększonym hałasem z zewnątrz. A jeśli ktoś zaklina rzeczywistość w takich wypadkach tzn. że jest debilem.
Źle zrozumiałeś mój post. Ja nie bronie miastowych tylko krytykuje rólnikow. Jeżeli sam jesteś odpowiedzialny za wpuszczenie tych, jak ich nazwałeś, debili na swoje podwórko to jednak chyba można powiedzieć, że też masz trochę za uszami? Powiedział bym o jakiejś analogii do wpuszczaniem pakoli, ale to chyba byłoby zbyt daleko idące porównanie :awesome:

Źle zrozumiałeś mój post. Ja nie bronie miastowych tylko krytykuje rólnikow. Jeżeli sam jesteś odpowiedzialny za wpuszczenie tych, jak ich nazwałeś, debili na swoje podwórko to jednak chyba można powiedzieć, że też masz trochę za uszami? Powiedział bym o jakiejś analogii do wpuszczaniem pakoli, ale to chyba byłoby zbyt daleko idące porównanie :awesome:
jeśli pakol wpuszczony tu by poprawić sytuację kraju, w którym się osiedla (yhy) nie potrafi zaadaptować się do zasad w nim panujących, to trzeba odpalić procedurę ołów. Proste. Dopisać rozwinięcie z miastowymi?

jeśli pakol wpuszczony tu by poprawić sytuację kraju, w którym się osiedla (yhy) nie potrafi zaadaptować się do zasad w nim panujących, to trzeba odpalić procedurę ołów. Proste. Dopisać rozwinięcie z miastowymi?
Jedyna różnica jest taka, że chociaż ten rolnik skorzystał na sprowadzeniu obcych, sprzedając działkę, a na pakolach jedyne co możemy zyskać to obsrane jeziora i ulice :jimcarrey:

Back