Absurdy poprawności politycznej.

Minąłem właśnie tzw babcie kasie przy metrze kabaty cala w teczy lgbt. Powiedziałem jej że jest głupia cipa ale nic nie powiedziała. Bez kamer nie jest taka wyszczekana hehe. Szkoda że nie założyłem chujowi szczerbie rnc jak jechał że mną w busie do Rafałka w lato na krakowskim :(
A siedział przede mną centralnie. Byłbym bohaterem

:triggered:
Ach piękna hipokryzja korpo. Wszystko w imię zysku. Że też żaden lewak nie pomyślał że to całe wsparcie w ich światopogląd jest tylko w imię dodatkowego zysku.

7bb.png

tzw. moralne karatectwo
Od lat mnie zastanawia co w przypadku oprysków świńską krwią np. ulic Londynu zrobiłaby muzułmańska brać i dlaczego jeszcze nikt nie postanowił tego sprawdzić. Jak już pryskają na komary, to mogliby i od czasu do czasu juchy z samolotu wypuścić, nie zaszkodzi sprawdzić, a nuż zadziała.

Od lat mnie zastanawia co w przypadku oprysków świńską krwią np. ulic Londynu zrobiłaby muzułmańska brać i dlaczego jeszcze nikt nie postanowił tego sprawdzić. Jak już pryskają na komary, to mogliby i od czasu do czasu juchy z samolotu wypuścić, nie zaszkodzi sprawdzić, a nuż zadziała.
skończyło by się na paleniu samochodów, złamaniu kilku krzyży i pierdoleniu jak ich to uraziło, ale tak się tej stonki łatwo pozbyć nie da,
no może londek poświęciłby kilku pedałów i ze 100 białych dziewczynek żeby dzicz obłaskawić

skończyło by się na paleniu samochodów, złamaniu kilka krzyży i pierdoleniu jak ich to uraziło, ale tak się tej stonki łatwo pozbyć nie da,
no może londek poświęciłby kilku pedałów i ze 100 białych dziewczynek żeby dzicz obłaskawić
niemożliwe, przecież Islam to religia pokoju
Bones

Brakuje mi tych czasów gdzie nie było takiej poprawności jak teraz i wszystko mówiłeś otwarcie. Teraz nuda w tv i internetach przez te poprawności polityczne.

W wysokich obcasach płaczą. I te komentarze lewacko liberalnych spierdolin

Screenshot_20250214-101532_Instagram.jpg

Ciekawe czy tacy główni generałowie DEI w korporacjach stracą pracę czy po prostu ich tęczowe działanie będzie wygaszane poprzez brak funduszy i wsparcia "góry", ale generalnie zachowani aby przy kolejnej zmianie polityki wyszli z szafy.

oczywiste prawdy, które lewackim debilom trzeba i tak tłumaczyć
tu odnośnie pakistańców w uk, sama muzułmanka tłumaczy

Back