Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sprostowanie
tylko coś tu nie gra, zdjęcie z aresztowania
![]()
sprostowanie
![]()
sprostowanie
![]()
Mi pachnie świeżym konwertytą na islam ale co ja się tam znam.Alexander wygląda mi na wyborcę AfD!

sprostowanie
![]()
tylko zjebane umysłowo lewaki będą się podniecać, że to Niemiec a nie imigrant, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie i wpływ na problem zamachów i zabójstw dokonywanych przez imigroli.
Poza tym chce przypomnieć, ze zamachy w Europie były długo przed pojawieniem sie tutaj kolorowego człowieka. Oficerowie Werwolfu po wojnie szkolili muzułmanów z technik terroryzmu bo tak mieli działać po przegranej wojnie i stąd ich wiedza na temat wzbudzania paniki i strachu u białego człowieka.
Ale nie ma brody! Allahu BezAkhbar![]()
mi to coś na niemca nie wygląda, raczej jakaś turecko-niemiecki miks kebabowy
Nawet jakby się okazał radykalnym muzułmaninem to już nie zmieni pierdolenia lewactwa. Najgorsze jest to, że oni nie chcą żeby takie zbrodnie były potępiane tylko cieszą sie, że ktoś się pomylił i to jednak biały też może rozjechać niewinnych ludzi.. Szkoda, że nie zdają sobie sprawy, że jak u nas będzie takie coś na porządku dziennym, to w pierwszej kolejności dosięgnie ich.![]()
mi to coś na niemca nie wygląda, raczej jakaś turecko-niemiecki miks kebabowy

Ściągnąłem Dragon Age z plusa żeby zminusiwać. Zaimki: obu/jemu Klasa: wojowniku
Godność ludzka i zwyczajne obrzydzenie kazały mi odinstalować.
Spierdolili tą markę. W 1 czy 2 mogłeś makiawelicznie odpierdalać swoich przyjaciół nawet, a tu jakieś lbgt gówno.Ściągnąłem Dragon Age z plusa żeby zminusiwać. Zaimki: obu/jemu Klasa: wojowniku
Godność ludzka i zwyczajne obrzydzenie kazały mi odinstalować.
Ha! Bo wiedzieli kurwiszony, że całe spierdolenie lewackie pójdzie na dzień dobry do odstrzału i youtube zaroi się filmikami z tych akcji.Spierdolili tą markę. W 1 czy 2 mogłeś makiawelicznie odpierdalać swoich przyjaciół nawet, a tu jakieś lbgt gówno.
dramat
To jest niesamowite, że ich jest na dobrą sprawę tak mały procent w stosunku do białych, że gdyby Niemcy odpalili fabryki mydła to Europa by się wybieliła w dwa tygodnie.United Kingdom -> United Caliphate.
Przy 8% w populacji balują sobie u Króla. Co to będzie jak za kilka lat starzy europejczycy wymrą a przez lata islamski najazd będzie rósł w siłę. Wybory wygra Partia Szariatu a nie Partia Pracy czy Konserwatyści
United Kingdom -> United Caliphate.
Przy 8% w populacji balują sobie u Króla. Co to będzie jak za kilka lat starzy europejczycy wymrą a przez lata islamski najazd będzie rósł w siłę. Wybory wygra Partia Szariatu a nie Partia Pracy czy Konserwatyści
niby tak ale to wszystko są młodzi ludzie praktycznie a ci biali to 70% w wieku poprodukcyjnym dlatego tak się chuje rzucają w oczyTo jest niesamowite, że ich jest na dobrą sprawę tak mały procent w stosunku do białych, że gdyby Niemcy odpalili fabryki mydła to Europa by się wybieliła w dwa tygodnie.
Całkowity uwiąd cywilizacji białego człowieka.
8% brzmi jak wyssane z palca, nawet jeśli wskazują na to badania - tak samo jak brytyjska policja, nie uznaje za warte odnotowywania do akt jakiej religii jest osoba popełniająca przestępstwo - tak samo jest to kwestia drugo czy nawet trzeciorzędna podczas spisów ludności. Wiadomo, że wrażenie z Londynu, Manchesteru itd. ciężko przenosić na wielkoskalowy obraz kraju, ale weźcie pod uwagę kwestie tej "trzeciorzędności" wyznania + osoby bez dokumentów + to, że ostatni oficjalny spis miał chyba miejsce w 2021 i to, że rząd Brytyjski w tej i podobnej jej kwestiach kłamał, kłamie i nadal będzie kłamał, a układa się inny obraz w głowieUnited Kingdom -> United Caliphate.