Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeden z wbrew pozorom najnormalniejszych murzynów, który widzi co się dzieje,Za to dla Kanyego szacunek że się nie pierdoli w tańcu, najpierw chcieli z niego zrobic wariata, później ksenofoba...jakie macie o nim zdanie? Podobało mi się też jak hejtowal black lives matter... Kanye na prezydenta! (Nowa płyta słaba- ale Freddie Gibs zajebał zwrote roku)
Radek widzi to tak jak ja pisałem od lat, że to unia brudasom dopłaci by siedzieli u nas, czyli arabusy z czarnuchami będzie miał wyższy zasiłek niż większość Polaków pensje i emerytury.
Kurwa nie lubię mieć racji w takich tematach.
Ale dlaczego? Tusk jest rasistą?Dzisiaj w radio słyszałem, że donio daje GWARANCJE, że ma już plana i do Nas nie przyjadą
Radek widzi to tak jak ja pisałem od lat, że to unia brudasom dopłaci by siedzieli u nas, czyli arabusy z czarnuchami będzie miał wyższy zasiłek niż większość Polaków pensje i emerytury.
Kurwa nie lubię mieć racji w takich tematach.
Dzisiaj w radio słyszałem, że donio daje GWARANCJE, że ma już plana i do Nas nie przyjadą
Nie wytłumaczysz tuskowym i łowcom braunova. Mądry Polak (choc ciężko mi o nich tak pisać) po szkodzie. Społeczeństwo ogłupione tvnem i onetem.Ale dlaczego? Tusk jest rasistą?
Ciekawostka:
Ciekawe jaki był koszt takiej akcji dla miasta. W końcu czaskofski sponsoruje tych cwelów
U nas jest trochu inaczej niż w UK. Jak jakiegoś młodego idiotę, pijany Ukrainiec rozmaże po ulicy to się następnym razem zastanowią co robiąJeszcze lokal wynajmują kilka razy taniej niż normalni dzierżawcy
Tak więc powinnio załatwiać sprawy a nie jak w UK że obywatele ich ściągają z jezdni a policja stoi i się przygląda
Ciekawe jaki był koszt takiej akcji dla miasta. W końcu czaskofski sponsoruje tych cwelów
Jaka manipulacja w opisie... "łatwy cel, bezprzemocowi, walczą o wasze życie" - ja bym to widział w ten sposób, że do pierdla, tam przebieramy ich na nasz koszt w mundury i wraz z kolejną falą pchających się do polityki - zrzucamy ich nad Ukrainą.Jeszcze lokal wynajmują kilka razy taniej niż normalni dzierżawcy
Tak więc powinnio załatwiać sprawy a nie jak w UK że obywatele ich ściągają z jezdni a policja stoi i się przygląda
Bardziej satysfakcjonująca byłaby jednak utylizacja.Jaka manipulacja w opisie... "łatwy cel, bezprzemocowi, walczą o wasze życie" - ja bym to widział w ten sposób, że do pierdla, tam przebieramy ich na nasz koszt w mundury i wraz z kolejną falą pchających się do polityki - zrzucamy ich nad Ukrainą.
Niech walczą. Jeszcze bez przemocy...
Takie czasy. Niebawem zmiana, więc szykuj szablę. W takim warsztacie to musi być ostra jak brzytwa, no chyba że pancerną będziesz napierdalał, ta może być tępa jak tępe jest społeczeństwo obecnieBardziej satysfakcjonująca byłaby jednak utylizacja.
W moim domu zagościło znowu po chyba 8 latach najgorsze gówno czyli telewizja. Co prawda miałem oglądać tylko NBA ale sprawdzam po kolei programy czy jest polszmat żeby w końcu legalnie oglądać UFC. Po drodze jakieś ścierwo TVN i w przelocie nie pasowały mi te pokemońskie ryje. Cofam a ta dwie nominantki na "Warszawiankę roku". Oczywiście to były kurwiska czy tam aktywistki ekologiczne. Jebać.