Miało być klikbejtowo, ale przede wszystkim nowocześnie. Współczesna polska rodzina jest taka zatęchła, trzeba wpuścić tam trochę świeżego powietrza. W sensie z teściową to lepiej przy otwartym oknie XD.Zajebiste ale z tym ostatnim to przesadziłeś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miało być klikbejtowo, ale przede wszystkim nowocześnie. Współczesna polska rodzina jest taka zatęchła, trzeba wpuścić tam trochę świeżego powietrza. W sensie z teściową to lepiej przy otwartym oknie XD.Zajebiste ale z tym ostatnim to przesadziłeś.
Ten rodzaj dziennikarstwa nie zna słowa przesada. Musisz tak przypieprzyć żeby na feministycznych forach padały serwery.Zajebiste ale z tym ostatnim to przesadziłeś.
Widać, że to tania prowokacja a nie kompetentne czasopismo. Przecież nawet baby wiedzą, że milwaukeeTo teraz rozumiem.
Moje propozycje do męskiego odpowiednika:
"Koleżanka nie chciała, ale to był mój najlepszy seks od paru lat,"
"Jak wymienić zmienić koło i dobrze się przy tym bawić".
"Jak bić żonę by nie było śladów".
"Dewalt czy Milwaukee?"
"Nie marnuj swoich okazji służbowych, oto krótki poradnik"
EDIT:
"Nie każda teściowa taka straszna - rozmawia z nami Mateusz"
To i tak jest walka o drugie miejsceWidać, że to tania prowokacja a nie kompetentne czasopismo. Przecież nawet baby wiedzą, że milwaukee
Parkside rules?To i tak jest walka o drugie miejsce
Parkside rules?

https://www.grupatopex.com/topex/Parkside rules?
To się nie nadaje nawet do dłubania w nosie.
Jeśli tak, to jest bardziej upośledzona niż myślałemTo jest serio?

to na pewno znajdzie się jakiś gość który zacznie rewoltęTo musi kiedyś pierdolnąć. Nie wiem czy za rok czy za dziesięć lat ale ludzie w końcu przejrzą na oczy, będą mieli dość tego pierdolenia o tysiącu płci, ekoterroryzmie który będzie wprowadzał coraz to więcej zakazów dla szaraków. Tylko gdy to nastąpi, obawiam się, że część społeczeństwa zradykalizuje się mocno w drugą stronę i zaczną się pogromy gorsze niż za hitlera. Tak jak w tym przysłowiu, że dobre czasy tworzą słabych ludzi, a złe czasy kształtują silnych. Obecnie nie mam wątpliwości na jakim etapie jesteśmy.
Też spodziewam się, że to wszystko pierdolnie. Natomiast według mnie, tu wyjebie najprędzej wojna rasowa. Ja czekam ino na zielone światło. Kipi we mnie to już od paru lat. I chodzi m.in o ciapaków, grypki, agresywne i chore lewactwo, jebaną zjebaną ,,ekologię" , okłamywanie i robienie nas wiecznie w chuja niby dla naszego dobra oraz dojenie na każdym kroku, notoryczne zabieranie wolności (słowa, nawet fizycznie: patrz grypka) pod różnymi pretekstami itd, itp.To musi kiedyś pierdolnąć. Nie wiem czy za rok czy za dziesięć lat ale ludzie w końcu przejrzą na oczy, będą mieli dość tego pierdolenia o tysiącu płci, ekoterroryzmie który będzie wprowadzał coraz to więcej zakazów dla szaraków. Tylko gdy to nastąpi, obawiam się, że część społeczeństwa zradykalizuje się mocno w drugą stronę i zaczną się pogromy gorsze niż za hitlera. Tak jak w tym przysłowiu, że dobre czasy tworzą słabych ludzi, a złe czasy kształtują silnych. Obecnie nie mam wątpliwości na jakim etapie jesteśmy.
to popatrz na rozjazd podejścia do tego kobiet i mężczyzn. @Dzihados wrzucił twita z badaniami. Babom się w dupach poprzewracało od wygody i mają łby wyprane. One w większości stoją po tej drugiej stronie. A że jest masa białorycerzyków to nawet wśród białych ludzi nie nastąpi tak łatwo przebudzenieTeż spodziewam się, że to wszystko pierdolnie. Natomiast według mnie, tu wyjebie najprędzej wojna rasowa. Ja czekam ino na zielone światło. Kipi we mnie to już od paru lat. I chodzi m.in o ciapaków, grypki, agresywne i chore lewactwo, jebaną zjebaną ,,ekologię" , okłamywanie i robienie nas wiecznie w chuja niby dla naszego dobra oraz dojenie na każdym kroku, notoryczne zabieranie wolności (słowa, nawet fizycznie: patrz grypka) pod różnymi pretekstami itd, itp.
Chuj mnie strzela jak patrzę na to wszystko a zarazem smutek..
Dawać ich wszystkich
View attachment 90519
Też spodziewam się, że to wszystko pierdolnie. Natomiast według mnie, tu wyjebie najprędzej wojna rasowa. Ja czekam ino na zielone światło. Kipi we mnie to już od paru lat. I chodzi m.in o ciapaków, grypki, agresywne i chore lewactwo, jebaną zjebaną ,,ekologię" , okłamywanie i robienie nas wiecznie w chuja niby dla naszego dobra oraz dojenie na każdym kroku, notoryczne zabieranie wolności (słowa, nawet fizycznie: patrz grypka) pod różnymi pretekstami itd, itp.
Chuj mnie strzela jak patrzę na to wszystko a zarazem smutek..
Dawać ich wszystkich
View attachment 90519
Ej kimono jakiś komentarz korposzczurku?
A tak poza tym gdzie są i kim są rodzice tych dzieci? Ja pierdolę.
Widziałem... Na baby nie ma co liczyć to fakt, większość to lewaczki a wśród nich jakaś część to jebane kurwiskato popatrz na rozjazd podejścia do tego kobiet i mężczyzn. @Dzihados wrzucił twita z badaniami. Babom się w dupach poprzewracało od wygody i mają łby wyprane. One w większości stoją po tej drugiej stronie.
I to mnie przeraża, że świat o który walczymy pójdzie się jebać i druga strona wygra...A że jest masa białorycerzyków to nawet wśród białych ludzi nie nastąpi tak łatwo przebudzenie
Do Germanów niedalekoWojna rasowa?
Ale ten wyjazd będzie poza granice Polski na tą wojnę rasowa bo w Polsce to jej będzie.
czy biali by dziś tam wygrali to znak zapytania heh.Do Germanów niedaleko![]()
Nie mów hop. Zobacz ile przez ostatnie lata ściągnięto ciapaków. Duże miasta są powoli przejmowane a i w mniejszych widok murzyna czy araba nie dziwiWojna rasowa?
Ale ten wyjazd będzie poza granice Polski na tą wojnę rasowa bo w Polsce to jej będzie.
Trzeba ściągać konserwatywne latynoski do Polskito popatrz na rozjazd podejścia do tego kobiet i mężczyzn. @Dzihados wrzucił twita z badaniami. Babom się w dupach poprzewracało od wygody i mają łby wyprane. One w większości stoją po tej drugiej stronie. A że jest masa białorycerzyków to nawet wśród białych ludzi nie nastąpi tak łatwo przebudzenie
Janusz nie lubi czekoladek?