Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie żartuj, że haczykonosyzgadnijcie jaki paszport ma prezes Zondy![]()

I tak się, proszę pana, unika oszustw finansowych... do wczoraj nawet nie wiedziałem co to jest ta Zonda... w sumie dalej nie wiem i w chuju to mam. Kolejny punkt dla starej, poczciwej paranoi?Od tygodnia trąbią w rmfie, że ta zonda to ruskich.
![]()

I tak się, proszę pana, unika oszustw finansowych... do wczoraj nawet nie wiedziałem co to jest ta Zonda... w sumie dalej nie wiem i w chuju to mam. Kolejny punkt dla starej, poczciwej paranoi?
Grubo widzę, kolejny Amber Geld?
Znowu za Tuska, no co za przypadek![]()

"nawet za Żurka"

I tak się, proszę pana, unika oszustw finansowych... do wczoraj nawet nie wiedziałem co to jest ta Zonda... w sumie dalej nie wiem i w chuju to mam. Kolejny punkt dla starej, poczciwej paranoi?

sledzicie ekonomie? ja tak, od lat... ciekawie sie dzieje, ma byc drogo i chuj
Ok nie ma problemu, wieczorem jak nie zapomnę bo jestem w robocieRozwiń swoją opinię
No ogolnie to od kilku lat swiat przymiarzany jest do tego aby klasa srednia byla zatarta.. jestes albo bogaty, albo robolem...Rozwiń swoją opinię
Robisz transakcje za setki czy dziesiątki tysięcy zł i zamiast trzymać krypto na jakimś ledgerze to gamonie trzymają na giełdach i potem zdziwienie jak któraś padnieDopiero ostatnio się dowiedziałem, że istnieje coś takiego jak Zonda crypto. Nie zagłębiałem się w temat, ale widząc tego szefa/prezesa i historię z poprzednim właścicielem czy pomysłodawca, to przecież to śmierdzi chujem na kilometr. Że też się ludzie dają łapać na kolejne nowe przekręty, jeszcze przy krypto, które jest w sumie czystą spekulacją.

Wina Nawrockiego

Ale wiesz, że ta ustawa w tym przypadku nie miałaby żadnego znaczenia, nawet pomijając czas jej wprowadzenia przewidziany na czerwiec...Kolego ale to Nawrocki zawetował ustawę regulującą ryneknkryptowalut nie dając żadnego alternatywnego projektu.
dla wyrównania narracjiPrezes PKOL z nadania Twojej ulubionej partii nie dość że wziął następcę BitBay na sponsora polskiego olimpizmu to jeszcze wstawił go w nazwę Centrum Olimpijskiego:
Zondacrypto Centrum Olimpijskie im. Jana Pawła II
![]()

Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwaKolego ale to Nawrocki zawetował ustawę regulującą ryneknkryptowalut nie dając żadnego alternatywnego projektu.
Prezes PKOL z nadania Twojej ulubionej partii nie dość że wziął następcę BitBay na sponsora polskiego olimpizmu to jeszcze wstawił go w nazwę Centrum Olimpijskiego:
![]()

Kolego ale to Nawrocki zawetował ustawę regulującą ryneknkryptowalut nie dając żadnego alternatywnego projektu.
Prezes PKOL z nadania Twojej ulubionej partii nie dość że wziął następcę BitBay na sponsora polskiego olimpizmu to jeszcze wstawił go w nazwę Centrum Olimpijskiego:
![]()
dla wyrównania narracji
View attachment 145713
pogiermkuję w stylu @Mmayhem jak najeżdżają na rudego kmiota, szkoda że pousuwali już wiele wpisów, szybko komuchy próbują zakopać temacik
![]()
Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwa
Jakby Karol nie zawetował tego to znowu byś płakał dlaczego ogranicza swobody i możliwości inwestowania swoich pieniędzy, ale teraz przynajmnjej nie musisz się kryć i możesz oficjalnie popierać komunistyczne pomysły towarzyszu
Ale wiesz, że ta ustawa w tym przypadku nie miałaby żadnego znaczenia, nawet pomijając czas jej wprowadzenia przewidziany na czerwiec...

Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwa

Jakby Karol nie zawetował tego to znowu byś płakał dlaczego ogranicza swobody i możliwości inwestowania swoich pieniędzy, ale teraz przynajmnjej nie musisz się kryć i możesz oficjalnie popierać komunistyczne pomysły towarzyszu

Nawet jakby ta ustawa weszła to by nic nie dało, nie dało by nic bo vacatio legis więc trąbienie, że to wina Nawrockiego to już jest wyższy poziom sekciarstwa.