Żymianie vs Iran

:jimcarrey:
423c375c2e12c1a708ecc1694e472ff1.gif

I tak się, proszę pana, unika oszustw finansowych... do wczoraj nawet nie wiedziałem co to jest ta Zonda... w sumie dalej nie wiem i w chuju to mam. Kolejny punkt dla starej, poczciwej paranoi? :beczka:

Grubo widzę, kolejny Amber Geld?
Znowu za Tuska, no co za przypadek :awesome:

Kolejna afera w którą są ZAPEWNE zamieszane pOlskie żydokomunistyczne służby.

Zero zdziwienia i emocji.

Fos, Optimus, amber gold, pieniążki dla Giertycha.

Standard.

I tak się, proszę pana, unika oszustw finansowych... do wczoraj nawet nie wiedziałem co to jest ta Zonda... w sumie dalej nie wiem i w chuju to mam. Kolejny punkt dla starej, poczciwej paranoi? :beczka:

Grubo widzę, kolejny Amber Geld?
Znowu za Tuska, no co za przypadek :awesome:

Najważniejsze, że kaczor nie kradnie :korwinlaugh:

Rozwiń swoją opinię
No ogolnie to od kilku lat swiat przymiarzany jest do tego aby klasa srednia byla zatarta.. jestes albo bogaty, albo robolem...
patrzac na to jak rozgrywaja rynki i ludzi to biedni traca jeszcze wiecej a bogaci sie bogaca.
od kilku lat prowadzona jest narracja ze ludziom jest zbyt dobrze, trzeba im obnizyc standard zycia, samochod to ma byc prestiz a nie codziennosc.
zobacz co jest robione teraz z pradem i paliwami? przeciez to sa dwa czynniki ktore jesli wzrosna to wszystko wzrosnie.
myslisz ze te ataki o ktorych mam rozwinac opinie to przypadek?
czemu atakowane sa rafinerie nie tylko z paliwem ale przede wszystkim z nawozami dla zywnosci? nie wiem czy tam jestes ze wsi czy miasta, zgaduje ze miastowy, ale uchyle Ci rabka tajemnicy ze jak nie popryskasz wiekszosci dobr to nie bardzo mozesz liczyc na jakikolwiek zwrot.
a dodruk pieniadza? w ogole ludzie rozumieja ze pieniazki nie biora sie z powietrza? przeciez te ciagle pracujace drukarki np w stanach i rozdawanie swiezo wydrukowanej kasy to prosty krok do szybszej i szybszej inflacji..
jesli sledzisz ekonomie to jest cos takiego jak cykle ekonomiczne - co kilkanascie lat jest krach i to duzy, czemu? bo wszystko jest zaprogramowane, zaaranzowane.. tak ma byc!
Ci ktorzy maja kapital tylko czekaja na takie okazje i wielki rozkwit, aby jeszcze bardziej sie wzbogacic, oni nie patrza na rok do przodu tylko 5-10 lat

Dopiero ostatnio się dowiedziałem, że istnieje coś takiego jak Zonda crypto. Nie zagłębiałem się w temat, ale widząc tego szefa/prezesa i historię z poprzednim właścicielem czy pomysłodawca, to przecież to śmierdzi chujem na kilometr. Że też się ludzie dają łapać na kolejne nowe przekręty, jeszcze przy krypto, które jest w sumie czystą spekulacją.

Dopiero ostatnio się dowiedziałem, że istnieje coś takiego jak Zonda crypto. Nie zagłębiałem się w temat, ale widząc tego szefa/prezesa i historię z poprzednim właścicielem czy pomysłodawca, to przecież to śmierdzi chujem na kilometr. Że też się ludzie dają łapać na kolejne nowe przekręty, jeszcze przy krypto, które jest w sumie czystą spekulacją.
Robisz transakcje za setki czy dziesiątki tysięcy zł i zamiast trzymać krypto na jakimś ledgerze to gamonie trzymają na giełdach i potem zdziwienie jak któraś padnie :korwinlaugh:
Wina Nawrockiego!:jarolaugh:

Wina Nawrockiego

Kolego ale to Nawrocki zawetował ustawę regulującą ryneknkryptowalut nie dając żadnego alternatywnego projektu.

Prezes PKOL z nadania Twojej ulubionej partii nie dość że wziął następcę BitBay na sponsora polskiego olimpizmu to jeszcze wstawił go w nazwę Centrum Olimpijskiego:

Zondacrypto Centrum Olimpijskie im. Jana Pawła II

:DC:

Kolego ale to Nawrocki zawetował ustawę regulującą ryneknkryptowalut nie dając żadnego alternatywnego projektu.
Ale wiesz, że ta ustawa w tym przypadku nie miałaby żadnego znaczenia, nawet pomijając czas jej wprowadzenia przewidziany na czerwiec...
Prezes PKOL z nadania Twojej ulubionej partii nie dość że wziął następcę BitBay na sponsora polskiego olimpizmu to jeszcze wstawił go w nazwę Centrum Olimpijskiego:

dla wyrównania narracji

1777114506638.png

:jarolaugh:

pogiermkuję w stylu @Mmayhem jak najeżdżają na rudego kmiota, szkoda że pousuwali już wiele wpisów, szybko komuchy próbują zakopać temacik
:cryme:

Last edited:

Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwa :mamed:
Jakby Karol nie zawetował tego to znowu byś płakał dlaczego ogranicza swobody i możliwości inwestowania swoich pieniędzy, ale teraz przynajmnjej nie musisz się kryć i możesz oficjalnie popierać komunistyczne pomysły towarzyszu

dla wyrównania narracji

View attachment 145713
:jarolaugh:

pogiermkuję w stylu @Mmayhem jak najeżdżają na rudego kmiota, szkoda że pousuwali już wiele wpisów, szybko komuchy próbują zakopać temacik
:cryme:
Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwa :mamed:
Jakby Karol nie zawetował tego to znowu byś płakał dlaczego ogranicza swobody i możliwości inwestowania swoich pieniędzy, ale teraz przynajmnjej nie musisz się kryć i możesz oficjalnie popierać komunistyczne pomysły towarzyszu

Nawet jakby ta ustawa weszła to by nic nie dało, nie dało by nic bo vacatio legis więc trąbienie, że to wina Nawrockiego to już jest wyższy poziom sekciarstwa.

Ps Ale na orkiestrę też dawali xD Oj te Ruskie pieniądze śmierdzące ojojoj po makale

Ale wiesz, że ta ustawa w tym przypadku nie miałaby żadnego znaczenia, nawet pomijając czas jej wprowadzenia przewidziany na czerwiec...

Wiem doskonale, Ty też wiesz pewnie że wierchuszka Zonda/BitBay jeszcze do niedawna ,,cieszyła się” na tę ustawek.

:wink:

Łączyć naszego Papieża z kryptowalutami to trzeba być już w zaawansowanym stadium sekciarstwa

Mistrzu, ale to nie ja je łącze tylko pan Piesiewicz.

Tzn nadzór nad bankami i giełdą też dobrze by było znieść bo to komusze pomysły?

:lol:

A co do inwestowania, trzeba mieć chyba naprawdę niskie IQ żeby brać na poważnie firmę które zmieniła właściwie tylko szyld i figuranta a której prezes zniknął cztery lata temu transferując swoje aktywa do ZEA.

Nawet jakby ta ustawa weszła to by nic nie dało, nie dało by nic bo vacatio legis więc trąbienie, że to wina Nawrockiego to już jest wyższy poziom sekciarstwa.

Nie trąbie że to wina Nawrockiego tylko że sprzeciwił się regulacji tego rynku (niestety Mentzen też) jeszcze wtedy gdy Zonda miała się całkiem dobrze.

Faktem jest że Zonda dawała kasę na podmioty związane z poprzednią władzą ( fundacja Ziobry i stamtąd na obrońców Mateckiego i księdza od egzorcyzmów salecesonem).

Back