ninja
Vale Tudo Championship
przecież innej opcji już nie ma, co bezpartyjni samorządowcy?No jakbyś czytał uważniej to byś wiedział że pudło.
![]()
odwagi nie będziemy ganić

na Janusza? ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przecież innej opcji już nie ma, co bezpartyjni samorządowcy?No jakbyś czytał uważniej to byś wiedział że pudło.
![]()

Kolego, piękny i mądry, z tego co się orientuję, to ekumenizm jest myślą, ruchem, prądem mającym na celu jedność i współpracę wewnątrz świata chrześcijańskiego. O zrozumienie i współdziałanie pomiędzy katolikami, prawosławnymi czy protestantami.Co widać po odklejonych działaniach kościoła typu ekumenizm i
przecież innej opcji już nie ma, co bezpartyjni samorządowcy?
odwagi nie będziemy ganić
na Janusza? ;)
Poczujesz się urażony przyznając na kogo głosujesz?A musicie tak szufladkować?
Jak ktoś krytykuje Kaczora to musi głosować na koalicję?
Musi być argumentum ad personam bo inaczej się nie da dyskutować?

Nie o ten ekumenizm przystojny i zapewne roztropny kolego mi chodziKolego, piękny i mądry, z tego co się orientuję, to ekumenizm jest myślą, ruchem, prądem mającym na celu jedność i współpracę wewnątrz świata chrześcijańskiego. O zrozumienie i współdziałanie pomiędzy katolikami, prawosławnymi czy protestantami.
IMHO idea zacna i bardzo potrzeba m.in. wobec zagrożenia ze strony islamu. Czy nawet WOBEC Twoich "ukochanych" myckowych ;-)

No to chyba należy stosować inne pojęcie, nie wiem jakie, bo wg PWN "Ekumenizm" to «ruch w chrześcijaństwie dążący do przywrócenia jedności chrześcijan». Wg WSJP PAN: "nurt w chrześcijaństwie, który propaguje porozumienie między różnymi wyznaniami i dąży do przywrócenia jedności wszystkich chrześcijan".Nie o ten ekumenizm przystojny i zapewne roztropny kolego mi chodzi
a raczej o głoszenie haseł ekumenizmu międzyreligijnego, bo czymże jest całowanie przez papieża katolickiego księgi muzułmanów - koranu? Czy przyjmowanie ich wysłanników u siebie w Rzymie?
Jego do mekki nikt o dziwo nie zapraszał.
![]()
Usłyszałem ten termin od jednego biskupa, może i nie jest poprawny, powtarzam po tych cymbałach. Ekumenizm międzyreligijny. Wiem, śmiesznie brzmi, też się zastanaiwałem co on pierdoli. :)No to chyba należy stosować inne pojęcie, nie wiem jakie, bo wg PWN "Ekumenizm" to «ruch w chrześcijaństwie dążący do przywrócenia jedności chrześcijan». Wg WSJP PAN: "nurt w chrześcijaństwie, który propaguje porozumienie między różnymi wyznaniami i dąży do przywrócenia jedności wszystkich chrześcijan".
Chyba nie doczytałeś mojego komentarza w dziale religie...A wielkie zbliżenie z islamem i judaizmem to zapoczątkował i czynnie propagował nasz opomnikowany papież JP2 kremówka, a nie komunista Franciszek ;-)
Tego mu nigdy nie wybaczę, daje tym ruchem świadectwo, zielone światło, uwiarygadnia i tak dalej.
![]()
A teraz wyobraźcie sobie taki gest prze śp. już Homeiniego...
Sam wyzywasz od pisiorów ludzi, którzy w życiu na PiS nie głosowaliA musicie tak szufladkować?
Jak ktoś krytykuje Kaczora to musi głosować na koalicję?
Musi być argumentum ad personam bo inaczej się nie da dyskutować?

Na tym forum nikt nigdy na pis nie głosował ;-) Ale walą na platfusów bardziej niż konfa i posługują się przy tym często retoryką, wpisami, hard pisowskich troli będących na poziomie lisa/olejnik z drugiej strony sporu. I wprost powielają pisowską narrację. Taki tam przypadek ;-)Sam wyzywasz od pisiorów ludzi, którzy w życiu na PiS nie głosowali
Piszą prawdę o pedofilii obywatelskiej, co w tym złego?Na tym forum nikt nigdy na pis nie głosował ;-) Ale walą na platfusów bardziej niż konfa i posługują się przy tym często retoryką, wpisami, hard pisowskich troli będących na poziomie lisa/olejnik z drugiej strony sporu. I wprost powielają pisowską narrację. Taki tam przypadek ;-)

Gdyby to platfus miał takiego synka jak kurski, a piotrowicz, broniący i usprawiedliwiający pedofila, był w peło, a partia by go wyniosła na sam szczyt – to byłoby wycie miesiącami. Gdyby pdf Bartłomiej m. był platfusem to też by na tym jechano jak nie wiem co. Ot, podwójne standardy.Piszą prawdę o pedofilii obywatelskiej, co w tym złego?
![]()
Pewnie komuszek zaraz Ci wjedzie z argumentem - a bo syn KurskiegoPiszą prawdę o pedofilii obywatelskiej, co w tym złego?
![]()

Ja ich nie widzę, napierdalanka na pisiorów ciągnie się od lat, nawet trwa teraz pomimo, że nie rządzą już w Polsce.Gdyby to platfus miał takiego synka jak kurski, a piotrowicz, broniący i usprawiedliwiający pedofila, był w peło, a partia by go wyniosła na sam szczyt – to byłoby wycie miesiącami. Gdyby pdf Bartłomiej m. był platfusem to też by na tym jechano jak nie wiem co. Ot, podwójne standardy.

Ja tego nie kupuję. Tzn. prawie wszyscy twierdzą, że jedna i druga partia to takie same gówno, ale wiarygodni w tym jest dla mnie np @QŃ. Bo po jego postach to widać. Że cały popis go brzydzi i to szanuję.Ja ich nie widzę, napierdalanka na pisiorów ciągnie się od lat, nawet trwa teraz pomimo, że nie rządzą już w Polsce
A to nie mogę uważać, że pis to gówno, a peo jeszcze większe gówno?Ja tego nie kupuję. Tzn. prawie wszyscy twierdzą, że jedna i druga partia to takie same gówno, ale wiarygodni w tym jest dla mnie np @QŃ. Bo po jego postach to widać. Że cały popis go brzydzi i to szanuję.
Autentycznie potrafi dystansować się też np. @Bezimienny. A dla większości niby jedno i drugie to gówno, ale jedno śmierdzi 5 razy bardziej niż drugie ;-)
Jest nagminne powoływanie się na propagandzistów jednej strony, ale nikt nie poważy się posłużyć tymi drugimi, bo byłby zabity śmiechem. To są właśnie podwójne standardy. Ale wiem, że i tak Ciebie nie przekonam. Ot można sobie luźno popieprzyć ;-)

OMG boję się zaglądać do tego tematu.Ja tego nie kupuję. Tzn. prawie wszyscy twierdzą, że jedna i druga partia to takie same gówno, ale wiarygodni w tym jest dla mnie np @QŃ. Bo po jego postach to widać. Że cały popis go brzydzi i to szanuję.
Autentycznie potrafi dystansować się też np. @Bezimienny. A dla większości niby jedno i drugie to gówno, ale jedno śmierdzi 5 razy bardziej niż drugie ;-)
Jest nagminne powoływanie się na propagandzistów jednej strony, ale nikt nie poważy się posłużyć tymi drugimi, bo byłby zabity śmiechem. To są właśnie podwójne standardy. Ale wiem, że i tak Ciebie nie przekonam. Ot można sobie luźno popieprzyć ;-)
PiS to fałszywi przyjaciele, a PO to przeciwnik.A to nie mogę uważać, że pis to gówno, a peo jeszcze większe gówno?
Czemu muszę stawiać znak równości?
![]()
A pewnie, że możesz ;-) To uczciwe postawienie sprawy. Tyle, że miej minimum tolerancji dla kogoś, kto uważa na odwrót ;-)A to nie mogę uważać, że pis to gówno, a peo jeszcze większe gówno?
Czemu muszę stawiać znak równości?
![]()
Mi się chce śmiać zarówno z lewactwa i prawactwa: słaba jakość zasługuje na wyśmianie
Pewnie komuszek zaraz Ci wjedzie z argumentem - a bo syn Kurskiego![]()

Sam wyzywasz od pisiorów ludzi, którzy w życiu na PiS nie głosowali
Cała Magdalenka to jeden chuj.
Szymon Ole Ole Ole!
![]()

Jesteś z Żydowa?Nikogo nie wyzywam, prostu nie wierzę że ktoś mówiący wprost językiem propagandy Sakiewicza czy innego pieczeniarza Pisu nie głosował na tą partię.
W temacie Polityka nawet jak rządził PiS i gazował ludzi w pandemii to było słuchać tylko:
Gdyby teraz rządził Rudy byłoby jeszcze gorzej! Jebać platfusów!
![]()
Tę partię.Nikogo nie wyzywam, prostu nie wierzę że ktoś mówiący wprost językiem propagandy Sakiewicza czy innego pieczeniarza Pisu nie głosował na tą partię.
Oczywiście. Tym bardziej ja, który pisałem, że byłem na każdym kowidowym proteście.W temacie Polityka nawet jak rządził PiS i gazował ludzi w pandemii to było słuchać tylko:
Gdyby teraz rządził Rudy byłoby jeszcze gorzej! Jebać platfusów!
![]()

Tę partię.
Oczywiście. Tym bardziej ja, który pisałem, że byłem na każdym kowidowym proteście.

Cohones o Panu Małżonku.już @Siwy25_1 wystarczająco wyjaśnił chama/tchórza z chobielina
Dlaczego do niego się konkretnie dopierdoliłem? Bo udawał, że ma jaja, reszta ćwoków okrągłostołowych zawsze byli posłuszni koszernym. To co mogłem napisać, kaczor znowu nie zajął stanowiska? come on
Nie rozumiem jak to może nie wywoływać zdziwienia u Ciebie...
Trump robił ładne wrażenie i można byłoby się na niego nabrać gdyby nie ten jego dawny program telewizyjny oraz kołczingowa kariera z Kiyosakim (ten Uniwersytet Trump to też była komedia). Bardzo niemoralny człowiek.A w którym miejscu?
Ja przynajmniej nigdy nie zachwycałem się Trumpem bo wiedziałem że to kretyn i chodzi na pasku tych którzy mu płacą.
Niektórzy teraz przeżywają szok prawda?
![]()