VitoC
UFC Featherweight
To tak jakby istniał spisek karaluchów, widziałeś taki?Panowie, a spisek cygański też istnieje?
Bo też ich przepędzano i też były pogromy nie mówiąc już o celowej eksterminacji przez Niemców w czasie II WŚ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To tak jakby istniał spisek karaluchów, widziałeś taki?Panowie, a spisek cygański też istnieje?
Bo też ich przepędzano i też były pogromy nie mówiąc już o celowej eksterminacji przez Niemców w czasie II WŚ.

Przeczytałeś tę książkę?Panowie, a spisek cygański też istnieje?

Panowie, a spisek cygański też istnieje?
Przeczytałeś tę książkę?
Chyba dalej nie jak nie rozumiesz o czym my rozmawiamy.
Tak. Don Vasyl i Trojanek są przywódcami, a główna siedziba to co roczny festiwal Muzyki cygańskiej w Ciechocinku.
co roczny

Panie Paździochu a różnica ilorazu inteligencji tych dwóch pasożytów, mówi to Panu coś?Panowie, a spisek cygański też istnieje?

Panie Paździochu a różnica ilorazu inteligencji tych dwóch pasożytów, mówi to Panu coś?

Nie ma spisków to wszystko jest normalne!
Ja nie wiem co on mówi. Nie czytałem niego wypowiedzi. Celowo udajesz, że nie rozumiesz na co wskazuję?Ej, że niby śniady dobrze mówi?

Ja nie wiem co on mówi. Nie czytałem niego wypowiedzi. Celowo udajesz, że nie rozumiesz na co wskazuję?
P.s.
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło z tym Trumpem, ale wg mnie on i całe USA (największe i najpotężniejsze imperium współczesnego świata) na smyczy Izraela są właśnie żywym dowodem na istnienie ruch spisków, w które tak trudno Ci uwierzyć.
No chyba, że znowu włączamy "niczego takiego nie było" i żaden Izrael nie miał z tym nic wspólnego tylko Trump oszalał jak Putin!
Jesteś taki pewien, że nie zapanowali nad światem? Myślisz, że tylko Trumpa mają w kieszeni?
A może powinni Ci wysłać oficjalnego maila: "tak, panie Mmayhem, właśnie zawładnęliśmy światem, nie miał pan racji!"?
Mi się wydaje, że takie rzeczy należy zaobserwować "po owocach", a nie po tym co nam mówią.
Ale sam nie wiem, może to tylko moja szuria![]()

To są właśnie spiskiNo serio pytam o co kaman z tym postem śniadego.
A w kwestii żydowskiej (he,he).
Trzeba popatrzeć na specyfikę polityki w USA.
Tam parie są sponsorowane przez darczyńców a jest potężne lobby tzw. chrześcijańskich syjonistów które wspiera państwo Izrael z pobudek teologicznych i wywierają wpływ na polityków głównie republikańskich.
Zresztą już o tym pisałem gdy było wielkie zdziwienie że Trump popiera Żydów a miało przecież wyjść inaczej
Plus takie organizacje jak oskarżany o szpiegostwo AIPAC z tweeta tego śniadego.
Naprawdę, nie potrzeba spisków bo decyduje pieniądz.

To są właśnie spiski
Co to Hollywood zrobił z ludzkim myśleniem![]()

Właśnie o to mi chodziło z tym żartem o HollywoodA nie lobbing polityczny?
![]()

Właśnie o to mi chodziło z tym żartem o Hollywood
Wiem, że Ty teraz żartujesz, ale jestem przekonany, że większość ludzi myśli, że spisek to musi dotyczyć, nie wiem, sprowadzenia Antychrysta czy coś takiego,
a w mojej opinii to mogą być proste rzeczy, zmienianie nazwy na "lobbing" niczego innego dosłownie nie zmienia
jak jeden chłop z realną władzą siądzie w pokoju z drugim, ten drugi da pierwszemu walizkę piniędzy i powie:
"od dzisiaj, na terenie całego państwa macie obrzezywać wszystkich nowonarodzonych chłopców, bez względu na ich wyznanie i bez informowania o tym rodziców",
wg mnie to już jest spisek... i nawet forma dominacji, podboju...

Czyli już nie "na pewno nie!", tylko "no dobra, ale nie tylko oni!"?,,Ludzie nie powinni wiedzieć jak się robi politykę i kiełbasę“
I nie tylko Żydzi tak działają.
I nie oni pierwsi byli biegli w ,,obracaniu” pieniądzem.
![]()

Czyli już nie "na pewno nie!", tylko "no dobra, ale nie tylko oni!"?
Jest postęp![]()

Nie wiem, ale nie zszokujesz mnie informacjami o uległości KK wobec ŻymianA wiesz że to Sobór Luterański V uznał że pożyczka na procent nie jest grzechem?
![]()

*albo raczej "hierarchów KK"Nie wiem, ale nie zszokujesz mnie informacjami o uległości KK wobec Żymian![]()
To jedno, drugie że średnio darzyć sympatią naród "wybrany" za to że zabili na krzyżu Jezusa Chrystusa, naszego mesjasza i Boga, tym samym dopuścili się bogobójstwa.Głównie za to ich goniono z miejsca na miejsce bo, jak się dziwacznie okazuje, ci ciemni ludzie ze średniowiecza byli na tyle mądrzy żeby rozpoznać czym jest lichwa i do czego doprowadzi...
Nie wiem, ale nie zszokujesz mnie informacjami o uległości KK wobec Żymian
ale jak masz takich więcej to dawaj, takie rzeczy są ciekawe
no i to był spisek, co nie?
Wcześniej lichwa była nie tylko grzechem ale i przestępstwem.
Coś się stało magicznego i nagle stała się obowiązującym systemem polityki pieniężnej całej planety...
Głównie za to ich goniono z miejsca na miejsce bo, jak się dziwacznie okazuje, ci ciemni ludzie ze średniowiecza byli na tyle mądrzy żeby rozpoznać czym jest lichwa i do czego doprowadzi...

To też prawda. Nie wspominając o studniachTo jedno, drugie że średnio darzyć sympatią naród "wybrany" za to że zabili na krzyżu Jezusa Chrystusa, naszego mesjasza i Boga, tym samym dopuścili się bogobójstwa.
A że w średniowieczu religia była dogmatyczna i totalna często, to mieli przejebane.

zabili na krzyżu Jezusa Chrystusa, naszego mesjasza i Boga

Nie wierz w propagandę, on był słowianinem, Lechitą. Dlatego go zabili....Ale wiesz że Chrystus był Żydem a pierwszym papieżem Szymon zwany Piotrem, też Żyd?
![]()
Nie wierz w propagandę, on był słowianinem, Lechitą. Dlatego go zabili....

Pewnie, i tak ponad 100 razy, wszędzie gdzie się pojawili, dosłownie do dnia dzisijeszego, akurat tylko ich biedaczkówMoże łatwiej zganić wszystko na jakąś określoną grupę niż przyjąć że to pieniądz bez określonego pochodzenia rządzi światem.

Jak nie zapanowali jak zapanowali Panie Paździochu.W sensie że Żydzi mają niższy panie Ferdku?
Bo już chyba 2000 lat ten spisek robią i jakoś ciagle nad światem nie zapanowali.
No chyba że tacy ludzie ja Donald Trump im to uniemożliwiają … a nie, czekaj …
![]()

Jak nie zapanowali jak zapanowali Panie Paździochu.

Pewnie, i tak ponad 100 razy, wszędzie gdzie się pojawili, dosłownie do dnia dzisijeszego, akurat tylko ich biedaczków
no i cyganów ale wiadomo, ich trzeba

Tu może być kwestia różnicy IQ jak wskazywał @ninjaCzyli dwie nieasymilujące się mniejszości?
Spizeg?
![]()
)