Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Przypominam - darmowy portal, jeśli komuś głowa pẹka od samorozwoju
Bilzerian zjebał trampka i usunęliNie znaleziono...

Każdy wie, że Izrael je ma.Raczej nie bo Iran ich rozkurwi doszczętnie wtedyMyślicie, że konflikt zbliża się już do etapu nuke'ów?Każdy wie, że Izrael je ma.

Myślicie, że konflikt zbliża się już do etapu nuke'ów?Każdy wie, że Izrael je ma.
Bardzo chętnie, ale Niech jebną w siebie w tym samym czasie, żeby za jednym rzutem zlikwidować dwie nacje.Raczej nie bo Iran ich rozkurwi doszczętnie wtedy![]()

Czemu Irańczykom tak źle życzysz? Przecież tam są szyici którzy w stosunku do Polaków są neutralni i nam nic złego nie zrobili, a nawet pomogli gdy przyjęli uchodźców kiedyśBardzo chętnie, ale Niech jebną w siebie w tym samym czasie, żeby za jednym rzutem zlikwidować dwie nacje.
![]()
Islamska rewolucja mówi to Panu coś?Czemu Irańczykom tak źle życzysz? Przecież tam są szyici którzy w stosunku do Polaków są neutralni i nam nic złego nie zrobili, a nawet pomogli gdy przyjęli uchodźców kiedyś
Ale wygrywa przecież! Zajął część Le Banonu, zajmuje nieruchomości w Banku Zachodnim o Opatrunku w mediach cisza...Myślicie, że konflikt zbliża się już do etapu nuke'ów?Każdy wie, że Izrael je ma.
Ja tam wyjebane mam w ich sprawy i ich rewolucje. Wiem za to, że są solą w oku żydków i amerykanów i stawiają im skuteczny opór przez lata, a to wystarczy by kibicować żeby rozkurwili ten Izrael nawet kosztem wielkich strat u siebie co na pewno biorą pod uwagęIslamska rewolucja mówi to Panu coś?