Żymianie vs Iran

Ale zymianie rozgrywają trampka, muszą mieć na typa dooobre nagrania! Jak zawsze hamburgery robiły każdego w hooja tak teraz zydki ich robią. Mam nadzieję że Europa przejrzy w końcu na oczy i wyrzucą jankesow z kontynentu!

1000026506.jpg

Ja to tu tylko zostawię. Biedne żydki wszyscy na świecie przeciwko nim.

:roberteyeblinking:

Myślicie, że konflikt zbliża się już do etapu nuke'ów? :lol: Każdy wie, że Izrael je ma.
Ale wygrywa przecież! Zajął część Le Banonu, zajmuje nieruchomości w Banku Zachodnim o Opatrunku w mediach cisza...
Zwrócili się do ONZtu o pomoc, Trump do Kongresu na 200 dużych baniek, wszyscy wrogowie (czyli wszyscy:-)) są osłabieni i porozbijani.
Trzeba pamiętać, że uśmiercony żymianin to najlepsza lokata. Potrafią z tego ciągać profity przez 80 lat...

Islamska rewolucja mówi to Panu coś?
Ja tam wyjebane mam w ich sprawy i ich rewolucje. Wiem za to, że są solą w oku żydków i amerykanów i stawiają im skuteczny opór przez lata, a to wystarczy by kibicować żeby rozkurwili ten Izrael nawet kosztem wielkich strat u siebie co na pewno biorą pod uwagę:fjedzia:

Jeszcze co do rewolucji to jeśli taka miała by mieć miejsce w Polsce by pozbawić głosu komuchów i lewaków to wcale nie miałbym nic przeciwko :fjedzia:

Last edited:
Back