Żymianie vs Iran

HCWZ84RXgAAhVNB

coś tam było na rzeczy 1933 ;)

HCWdUOkW4AAI1FD

ktoś coś o tym czytał?
Ja w sumie nie, ale w wojnie o pieniądz była wzmianka ze uzbrojone owczarki niemieckie po 2 wojnie pomagały wypierdzielać Arabów z obecnego terytorium izraela w wiadomym celu.

Ja w sumie nie, ale w wojnie o pieniądz była wzmianka ze uzbrojone owczarki niemieckie po 2 wojnie pomagały wypierdzielać Arabów z obecnego terytorium izraela w wiadomym celu.
takie sobie źródło delikatnie mówiąc

Tu jeszcze jest taka opcja, że żymianie mają głęboko gdzieś, co chcą Amerykanie. Może dlatego zbombardowali, żeby nie doszło do porozumienia/porozumienie upadło? Często też specjalnie coś rozwalą żeby rozwalić coś Ameryce. Były głosy, że w ogóle atak na Iran zaczął się dlatego, że Persowie zgodzili się na warunek całkowitej rezygnacji z atomu i to co mają, mieli oddać USA.
Jak się ma takiego sojusznika, to wrogowie nie są potrzebni.
No, tak też może być. W ogóle by mnie to nie zdziwiło :redford:
Mówili też że to atak wyprzedzający odwet Iranu, bo wiedzieli że Izrael ma w dupie ich ruchy dyplomatyczne i zaatakuje Iran, a Iran na to odpowie. Rubio albo Vans czy tam inny ich mag to potwierdził.
A jaka jest prawda to sie pewnie nigdy nie dowiemy.

Znając dzisiejsze czasy, ta po lewej to pewnie jakiś hindus a postać kobiety to AI :awesome:
Zawiodlem sie na tobie, myslalem ze powiesz ze to agentura zymianska, ktora chca wcisnac zachodowi...

Phi, ejaj... ;)

Edit:
@ninja zapodal tez iranke, srednia z taka moze nie byc zachecajaca..

Jak chcą podbić Iran to nie prościej Usa jest wykonać inwazję lądową i użyć tej straszliwej broni dźwiękowej?
:mamed:

Back