Siedem
NoLife FC
Dobra nie rób tu syfu, ufo przyjedzie i cię zabierze i zobaczymy jaki będziesz do przodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra nie rób tu syfu, ufo przyjedzie i cię zabierze i zobaczymy jaki będziesz do przodu.
Ta? To grubo, z Turkami mamy dobrze, z Ameryka mamy dobrze i teraz przez garbate nosy mamy wybierać? Że idzie wojna mówiłem od dawna, ale nie spodziewałem się że trzeba będzie udzielać się w konflikcie turków z rzydami jebanymi.ponoć Turcja na celowniku narodu wybranego jako następna...
![]()
Jakoś takTa!
Mądre ciele 3 fiuty ssie, czy jak to tam było.
Czas zeskrobać wiaderkoJakoś tak
No ja oglądałem kilka filmów tego Chińczyka. Nawet, w którymś z działów o nim pisałem.
Bardzo mi się podobało jak rozpisał i wytłumaczył Islam na Bliskim Wschodzie.
Kilka pierwszych filmów z działu "ogólnego" obejrzałem i mi się dosyć podobały. Całkiem inna perspektywa na wydarzenia na świecie, ale również wspominałem żeby brać poprawkę na to, że to Chińczyk, itd. (o udziale Chin w tych wszystkich wydarzeniach zapomniał wspomnieć).
Co do tej ekonomii to nie słuchałem bo mi się znudził i wróciłem do prawdziwego życia![]()

wyciągną banana za uszy z mieszkanka i wpierdolą w kamaszeTa? To grubo, z Turkami mamy dobrze, z Ameryka mamy dobrze i teraz przez garbate nosy mamy wybierać? Że idzie wojna mówiłem od dawna, ale nie spodziewałem się że trzeba będzie udzielać się w konflikcie turków z rzydami jebanymi.
Ja to pierdole, nie biorę udziału w tej wojnie.
Sojusz z Ameryka, bajerka z chinami i mamy parasol, a nie jakieś kurwa europejskie farmazony, jebać europe!
Mądre ciele 3 suty ssie, czy jak to tam było.
Już w ruskim konflikcie pisałem że przy odpowiednich ruchach dyplomatycznych byśmy byli krajem z którym liczy się każde mocarstwo, ale oni (nasi politycy których wybrały jebane ameby) wolą lizać jaja i nie korzystać z naszego położenia geograficznego, znaczy będą korzystać( mówiąc że z racji położenia musiało to nastąpić), jak znów nam państwo rozjebią z dwóch stron, zamiast temu przeciwdziałać, bo nasz układ z chinami by blokował ruskich przed najazdem, a układ z Ameryka by "chronił" nas przed niechęcią europejskich skurwysynskich braci.
No ale po co kurwa myśleć i korzystać z położenia? Tfu
Wszystkie dzieci polityków powinno się wpierdalać na pierwszy front albo ścinać im głowy za CHUJOWE DECYZJĘ polityków, wtedy może by przestali martwić się o dobro swoich dup a zajęli narodem na którego garnuszku cwele siedzą.

Już dawno przegrali, tyle że z małymi czapeczkami i teraz nimi sterują

Że co? Turlaj dropsawyciągną banana za uszy z mieszkanka i wpierdolą w kamasze
razem z patelnią z usmażoną kiełbaską
![]()
Chcę ci powiedzieć że tak naprawdę ogry robią chleb z ludzkich kościChcesz mi powiedzieć, że prawda nie jest prawdą i jest względna?

i tak pójdziesz w kamasze krecik, taka prowizorka się nie uda

O, Tischner.Prawdy są trzy:
1. Prawda
2. Tyż Prawda
3. Gówno Prawda

Tak, że Hiszpania nic USA już nie sprzeda, żadnej kiełbaski chorizo, win i tak dalej.Bardzo mnie ciekawy co oznacza zerwanie relacji handlowych z Hiszpania. Jak to w praktyce ma wyglądać?
Raczej to, że będą mieli znowu powodzie, trzęsienia ziemi, etc. Oglądałeś "La Palma" na Netflixie? Muszą Ci pokazaćTak, że Hiszpania nic USA już nie sprzeda, żadnej kiełbaski chorizo, win i tak dalej.

Zboczonym bananem, rentierem, kapitanem ulicy w pierdolonym wyścigu szczurów. Slamiącym na beton w swojej lub niższej wadze. Sam sobie radzący, swego imienia. Siódmy syn siódmego syna w siódmym pokoleniu.Ostatnio inni twierdzili, że bananem. Bananem zboczeńcem, czy zboczonym bananem?