Żymianie vs Iran

Wojna z Iranem nie przyczyni się do bardziej sprawiedliwego porządku międzynarodowego, wyższych wynagrodzeń, lepszych usług publicznych ani zdrowszego środowiska - dodał Sanchez.

Hiszpania jest na nie, to Trump próbuje ich szantażować poprzez embargo. Tak sobie pogrywa.

Wszystkie dzieci polityków powinno się wpierdalać na pierwszy front albo ścinać im głowy za CHUJOWE DECYZJĘ polityków, wtedy może by przestali martwić się o dobro swoich dup a zajęli narodem na którego garnuszku cwele siedzą.
Wiesz co kiedys od teścia słyszałem taką historyjkę. Akcja toczyła się gdzieś na wsi przed `89 ciagnika na wsi nie miał nikt lub moze jeden gospodarz.
Konie poniosły i zapieprzają na małego chłopca. Matka dzieciaka ratujcie dziecko a ojciec chłopaka... chuj z nim zrobi sie nastepnego konie ważniejsze.

Także nie byłbym taki pewien czy na pewno dbali by o naród.

Wiesz co kiedys od teścia słyszałem taką historyjkę. Akcja toczyła się gdzieś na wsi przed `89 ciagnika na wsi nie miał nikt lub moze jeden gospodarz.
Konie poniosły i zapieprzają na małego chłopca. Matka dzieciaka ratujcie dziecko a ojciec chłopaka... chuj z nim zrobi sie nastepnego konie ważniejsze.

Standard na wsiach od początku cywilizacji do około połowy ubiegłego wieku. Dzieci nie były do kochania, tylko do roboty. Dlatego dzietność na wsiach była w okolicy 10 dzieci na kobietę. Dzieci to była część inwentarza, na dodatek, jak w Twojej historyjce, ewidentnie niższej wartości niż koń czy krowa.

Wtedy koń miał pierwszeństwo do pożywnego i wartościowego jedzenia.

Jeden kolega z pracy mi opowiadał, że jak był dzieckiem to ojciec ich prał jak się dobierali do jakiejś śmietany czy co to tam było bo to koń miał jeść, a dzieci mogą być głodne.

Inne podejście było wtedy zupełnie.
Mój ojciec też opowiadał, że w sumie babka ze 7 albo i więcej urodziła ale do dorosłego życia dojechała tylko trójka.

Dziadek ponoć miał filozofię: "jak ma przeżyć to przeżyje".

• Like
Reactions: AKK
Gondory, Rohany, szlachetne Elfy.
Dobrze, że my stoimy po tej dobrej stronie, uff.

tu też muszę popsuć zabawę,
:arielcry:

to nie ten sam troll
tylko ten
HCit5BcXEAAZzgJ

HCiuze8a8AAzqd6

Przedtem widziałem posta, który twierdził coś zupełnie odwrotnego.

Pełno fejków, jak na czasy kłamstwa przystało.
Nie wiadomo już co jest prawdą, a co nie.

Łatwiej się żyje w takich czasach tym, którzy prawdę traktują subiektywnie i względnie :awesome:

Mnóstwo filmików z ostrzałów ale nie wiadomo co jest AI, a co nie.

Swoją drogą, zaswędziało mnie pod foliową czapeczką, uniosłem ją trochę żeby się podrapać i wyleciała taka myśl:

czy czas, w którym "ogólnej populacji" zostało przedstawione oraz oddane do powszechnego użytku AI oraz jego możliwości edycyjne jest aby na pewno tylko zbiegiem okoliczności?

:zakręcony:

Przedtem widziałem posta, który twierdził coś zupełnie odwrotnego.

Pełno fejków, jak na czasy kłamstwa przystało.
Nie wiadomo już co jest prawdą, a co nie.

Łatwiej się żyje w takich czasach tym, którzy prawdę traktują subiektywnie i względnie :awesome:

Mnóstwo filmików z ostrzałów ale nie wiadomo co jest AI, a co nie.

Swoją drogą, zaswędziało mnie pod foliową czapeczką, uniosłem ją trochę żeby się podrapać i wyleciała taka myśl:

czy czas, w którym "ogólnej populacji" zostało przedstawione oraz oddane do powszechnego użytku AI oraz jego możliwości edycyjne jest aby na pewno tylko zbiegiem okoliczności?

:zakręcony:

Tu nie ma przypadków

Na każdą informację jest druga przeciwna.

Ciekawe, nie?

Co najmniej, jakby przekazem medialnym i "dezinformacją" od zawsze zarządzała jakaś potężna machina propagandowa, która karmi nas tylko tym czym chce... pewnie ruscy :awesome:

Tu jeszcze jest taka opcja, że żymianie mają głęboko gdzieś, co chcą Amerykanie. Może dlatego zbombardowali, żeby nie doszło do porozumienia/porozumienie upadło? Często też specjalnie coś rozwalą żeby rozwalić coś Ameryce. Były głosy, że w ogóle atak na Iran zaczął się dlatego, że Persowie zgodzili się na warunek całkowitej rezygnacji z atomu i to co mają, mieli oddać USA.
Jak się ma takiego sojusznika, to wrogowie nie są potrzebni.

Last edited:
Tu jeszcze jest taka opcja, że żymianie mają głęboko gdzieś, co chcą Amerykanie. Może dlatego zbombardowali, żeby nie doszło do porozumienia/porozumienie upadło? Często też specjalnie coś rozwalą żeby rozwalić coś Ameryce. Były głosu, że w ogóle atak na Iran zaczął się dlatego, że Persowie zgodzili się na warunek całkowitej rezygnacji z atomu i to co mają, mieli oddać USA.
Jak się ma takiego sojusznika, to wrogowie nie są potrzebni.
No, tak też może być. W ogóle by mnie to nie zdziwiło :redford:

No, tak też może być. W ogóle by mnie to nie zdziwiło :redford:
Łączę kropki.
:lsdtrip:

Orientujesz się, jakie są komentarze Mądrych Głów? Nasi oficerowie, Wolski, Politycy z lewa i prawa, TVN, TVP, Cejrowski, Stanowski, Gwiazdy Lombardu itp.? Co mamy myśleć i komu kibicować?

Łączę kropki.
:lsdtrip:

Orientujesz się, jakie są komentarze Mądrych Głów? Nasi oficerowie, Wolski, Politycy z lewa i prawa, TVN, TVP, Cejrowski, Stanowski, Gwiazdy Lombardu itp.? Co mamy myśleć i komu kibicować?
Nieeeee, no co Ty, nie oglądam tv, ani naszych oficerów :lol:

Nie mam pojęcia co tam pierdolą te nasze pacynki ale mogę iść w zakłady, że strzelając w ciemno trafię 9/10 prawd objawionych dla obywateli Polin :beczka:

• Bones
Reactions: jut
Kurdowie do walki się nie rzucą.

Jeszcze nie tak dawno USA zdradziło Kurdów w Syrii pomimo ogromnej daniny krwi w walce z IS. Nie będą się ponownie narażać i dodatkowo być otoczonym bo z drugiej strony jest antykurdyjska Turcja

Back