Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

he he
![]()
ale co sie odpierdala na stacjach to szkoda gadać, kurwa zas panika i huje wywinduja ceny, już było dobrze
Na prawdę znowu debili pojebalo i kolejki w huj ?a ja kilka dni temu do pełna![]()
Chodzi o redaktora żelaznego?Co się stało z redaktorem wojennym?
Walczy z Netanjahu. Sam nie wiem kto dostanie z tej dwójki.Donald dostał pokojową nagrodę czy jeszcze nie?![]()
(o aucie nie wspominam)Bez technologii by Ukrainy dawno nie było.technologia nie będzie miała aż tak dużego wpływu jaki próbują nam niektórzy sugerować, przykład zresztą jest na ukrainie
Żydy by może zatakowały samodzielnie, ale by się skończyło jak ostatnio.
Wpierdolem.
Jak było ostatnio?Żydzi.
Skończyłoby się jak teraz: wzajemnym ostrzeliwaniem bo Iran nie zdecydowałby się na zaatakowanie Izraela w inny sposób.
Z innymi przychylnymi mogliby się finansowo dogadać,
usa przecież bogate państwo ;) i na tych pustyniach arabskich prawie nikt nie żyje.
Zakałą to są sunnici, zobacz kto nas ubogaca, jakoś nie Iran.
Tak samo jak protokół Samsona jest bzdurą ;)
Chyba nie rozumie kolega myślenia tego podłego narcystycznego narodu, to zupełnie inna para kaloszy niż myślenie europejskiego goja.
Izrael zaatakowałby, dostałby wpierdol i bum atomówka, takie to podłe chujki.
Wczoraj na stacji widziałem kartki z zakazem tankowania do kanistrów i innych baniakówNa prawdę znowu debili pojebalo i kolejki w huj ?

No bo to najbardziej zbrodnicze państwo na świecie i nawet nie próbuj tego bronić.Ależ przecież oni od lat atakują wybrane cele w Iranie, teraz Trump chce zrobić Caracas 2 i Jankesi pierdolą te same bzdury jak w przypadku Saddama i Iraku.
Przypominam że tej broni masowego rażenia w Iraku do tej pory nie odnaleziono.

Jak było ostatnio?
Sprowokowali atak ciapatych o którym wiedzieli od mossadu. Dali zabić od chuja swoich ludzi, żeby zacząć atakować Iran i dostać taki wpierdol, że ich żelazna kopuła pękała jak kondon.
Nauczeni doświadczeniem teraz poszli po starszego brata.
Zero zdziwienia.

Okej okej schowaj jarmułkę.Brzmi to jak słynne ,,szczekanie Ukrainy pod drzwiami NATO sporowokowalo Putina”.
Tak sprowokowali jak Bush 11.9.2001.
I zaczęli atakować Hamas wspierany przez Iran w strefie Gazy i w czasie działań wojennych zginęło od chuja Palestyńczyków a nie Izraelczyków tak gwoli ścisłości.
Żydzi nie robią nic o czym USA by nie wiedziało wcześniej.
Przecież idą oficjalnie, książę tego zadupia poparł atak, wklejałem, sam ponoć Trumpa namawiał.W sensie że z państwami arabskimi?
Jednak byłoby larum obywateli że idą ręka w rękę z niewiernymi na szyitów.
Sunnitów mała ilość mieszka ogólnie w arabowie (bo nie jest ich wcale tak dużo),Tak dbają o własnych obywateli za petrodolary.
Nie wiem czy każde, nikt się prócz żydów nie chwali tym na głos, Ty też tego nie wiesz więc nie fisiuj ;)A wiesz że taki ,,protokół” ma każde państwo posiadające broń jądrową?
Zawsze jest to ta ostateczna opcja gdy konwencjonalne środki zawiodą.
Tak jeszcze nie było, by w trakcie "rokowań pokojowych" usrael odjebało taki numer., więc nie,Ależ przecież oni od lat atakują wybrane cele w Iranie, teraz Trump chce zrobić Caracas 2 i Jankesi pierdolą te same bzdury jak w przypadku Saddama i Iraku.
A jakie to ma znaczenie, przecież to każdy kto jest trochę rozgarnięty wie,Przypominam że tej broni masowego rażenia w Iraku do tej pory nie odnaleziono.
No bo to najbardziej zbrodnicze państwo na świecie i nawet nie próbuj tego bronić.
Tamten rejon winno się zbombardować, wybić do ostatniego każdego jednego żyda i ciapaka i podzielić ropę po cywilizowanych krajach.
amen kurwa

30zł panie przyłoszczędzoneWczoraj na stacji widziałem kartki z zakazem tankowania do kanistrów i innych baniaków![]()
Okej okej schowaj jarmułkę.
Jak pisałem prawda zawsze leży gdzieś po środku i obydwaj mamy rację. Uproszczenia w historii wojennej są pociągające i je rozumiem, ale nie są nigdy zero jedynkowe.wychodzi więc że jednak zachód ma lepszą technologie niz ruskie skoro nie daję najlepszych rzeczy a i tak ukry mogą sie skutecznie bronić tyle czasu i robic ruskim drugi afganistan mimo braku przewagi liczebnej i ilości sprzętu.
Wojny greckie, podoboje cesarstwa rzymskiego, konkwistadorzy w ameryce, Niemcy rozbijające zsrr w pył gdzie to był zaledwie jeden z wielu frontów, po czym ruskie odwracają szalę m.in dzięki Land lease i technologii, sprzęcie, wsparciu z powietrza
Liczebność przeważnie nigdy nie była ponad technologią militarną i taktyką wojenną. Historia to wielokrotnie pokazała, miało to miejsce dosłownie w każdej epoce.
W czym niby ich przebija?Nie no, Rosja ich chyba przebija kilka razy ale żeby od razu bombardować USA?
![]()

Faktycznie, dziwnie ten Iran wygląda.. jakoś tak ukraińskoView attachment 141807
Kurła, nagle zaczyna się inna bajka... Ciekawe, bo w przepowiedniach było sporo o dziwnych rzeczach, które będą się dziać przeciwko tym, którzy podniosą rękę.
per capitaNie no, Rosja ich chyba przebija kilka razy ale żeby od razu bombardować USA?
![]()
A myślałem, że o tę straszną wojnę na wukrainie chodzi w której zginęło mniej cywili niż w zeszłym roku w tydzień w Iranie.

Nie wiem czy każde, nikt się prócz żydów nie chwali tym na głos, Ty też tego nie wiesz więc nie fisiuj ;)
Chyba, że wkleisz mi tu oficjalne protokoły państw innych co mają atom, fing ping li na pewno ma, wiadomo.
Proszę wkleić link, chętnie się zapoznam.

Tak jeszcze nie było by w trakcie "rokowań pokojowych" usrael odjebało taki numer., więc nie,
to coś więcej niż zawsze.
Czyli nie masz, więc zgodzę się na remis, bo czysto teoretycznie ma to sens ;)Dziwi Cię to?
Maleńki Izrael musi straszyć sąsiadów.
Broń atomowa to ostateczność ale każda doktryna zbrojna kraju który go posiada zakłada użycie tej broni w konkretnych okolicznościach, nie udawaj Greka
![]()
Chyba rozmowy ze strony juesej były pozorowane.Ocb?
Przecież Amerykanie jasno dają do zrozumienia że rozmowy ze strony Iranu były pozorowane.