Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na bank!Dizel w górę?
Utknął w Dubaju......na słoniowym jajuCo się stało z redaktorem wojennym?
Nie zestrzelili go jakimś dronem?Przebazowal się ze Stanów Zjednoczonych i obecnie przebywa na lotniskowcu USS Admirał Lincoln oby zdawać nam relacje niemal na żywo.Cohones wstrzymało oddech...
Teraz walczy z fotobudkamiCo się stało z redaktorem wojennym?
Teraz walczy z fotobudkami
Donald dostał pokojową nagrodę czy jeszcze nie?![]()
Letter from Donald Trump to Norway
Dear Jonas:
Considering your Country decided not to give me the Nobel Peace Prize for having stopped 8 Wars PLUS, I no longer feel an obligation to think purely of Peace[...]

w końcu jakieś dobre informacje, oby się potwierdziło
a to kurestwo jest dość blisko mnie..Chyba nie zrozumiałeś intencji mojego wpisu.Czy ja wiem czy dobra? Pamiętam jak albo chcieli nam wcisnąć, albo my się chcieliśmy prosić o tą ich kopułę, na szczęście nic z tego nie wyszło bo widać że to gówno nie jest tak niezawodne.
Ciekawe jak w razie potrzeby spisze się nasza przestarzała tarcza antyrakietowaa to kurestwo jest dość blisko mnie..
Kolejna wojna w której trzeba kibicować, żeby zdechło jak najwięcej jednych i drugich.Chyba nie zrozumiałeś intencji mojego wpisu.

Wiem, że dobrze że się przez nich przebijają, ale ja pomyślałem przy okazji do byłoby gdybyśmy te niezawodne gówno kupili ;)Chyba nie zrozumiałeś intencji mojego wpisu.
No jak ? Najpierw zobaczysz błysk, potem usłyszysz huk.Ciekawe jak w razie potrzeby spisze się nasza przestarzała tarcza antyrakietowaa to kurestwo jest dość blisko mnie..