Kaczka, to jest inna liga on średnio 335 posta na miesiąc, ale z tego co pamiętam, to przed grą Wiem kto wygra miał ich 1000. a Więc 2150 nabił w ciągu 2 miesięcy. Mogę sie mylić tam minimalnie,ale wychodzi na to że kaczka do grudnia powinien 6k postów osiągnać, a ty ramp z tą formą 1,5 na bank xD
Ostatnio mam więcej czasu, mamy luz na uczelni :P . Nie przypominam sobie, by to Pervert zapoczątkował . On najwyżej się fochnął i poszedł z gry Wiem kto ... Ale ataku na kaczkę nie przeprowadził ( nie jestem w stanie sobie przypomnieć )
Ja tam nic do niego nie mam . Nie znam go osobiście, ale ten lekki SPAMik w jego wykonaniu jest faktycznie irytujący . Ale skoro już pare osób zwróciło mu uwagę, to po co cały czas go atakować ?
czy to ważne kto? w ogóle czy kaczka jest na tyle ważny by w co drugim temacie pier*olić o nim?? Rampage, skup się na studiach, otrzęsiny się zbliżają, ciesz się nowym doświadczeniem i przestań pieprzyć głupoty w niemal każdym wątku. Zrób sobie czat czy coś, ale wrzuć na luz, bo już dawno zacząłeś być bardziej irytujący niż drób. On coś próbuje pisać z sensem, ty głównie zajmujesz się prywatą i ku*asami. eot
sugerowalbym bana dla egzekutora, idiotyczne posty i tematy od czasu do czasu na forum sie pojawiaja, i tego nie da sie uniknac, ale ten typ kolejny raz ucieka sie do chamstwa i obraza innych uzytkownikow.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.