VitoC
UFC Featherweight
i to nawet wiem gdzie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i to nawet wiem gdzie

Nikt jeszcze smutnego Mariusza ze łzami w oczach nie wrzucił. Zdjęcie w klatce po werdykcie.
Wstęp do filmu Czereśnie mają oczyPanowie właśnie z @BogdanJanusz zbliżamy się do tabliczki, z bardzo niepokojącym napisem: „SAD DLA WIELKICH BYCZKÓW”.
Już jakiś kilometr wcześniej zaczęły nas dochodzić dziwne pomrukiwania spomiędzy drzew: „Mmmmm dorodniiiiiiiiiiiii”, „Byczkiiiiiiiiii”, „Zapasy bez gaciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooooooooooo”. Z Januszem mamy gotowe zimne browarki, by w razie ucieczki rozproszyć bestię. Bywajcie, do następnego raportu.
Bestia z Białej Rawskiej w kinach od 14.06!
Bestia z Białej Rawskiej w kinach od 14.06!
Ten pierwszy gif złoto! Mario tak się zaciągnął jak wyczuł dostawę nowych byczków do kazamatów
Ryk godowy samca rozpłodowegoTen pierwszy gif złoto! Mario tak się zaciągnął jak wyczuł dostawę nowych byczków do kazamatów
![]()
Ryk godowy samca rozpłodowego

Ryk godowy samca rozpłodowego
Łapcie misiaczki Mariusza na basenieView attachment 149747View attachment 149748View attachment 149749View attachment 149750
Jezu Chryste to już za wieleŁapcie misiaczki Mariusza na basenieView attachment 149747View attachment 149748View attachment 149749View attachment 149750
Pamiętaj chodzić dupą do ścianyDobra już się trochę otrząsnąłem po ostatnich gifach od @Michael Angelo przez tydzień siedziałem w zaciemnionym pokoju z oknami zabitymi dechami z korkiem od szampana w dupie
Twojego odbytu już nie ma.A tak serio śmiejemy się z Mariuszka że potężny gej że porywa ludzi do lochów żeby im robić analny blender z odbytu a co on niby może? Jak jest taki mocny i napalony to niech do mnie przyjedzie i mnie porwkurwgsgsgsvvsgevectx sndsgdvdvd. Dhdv
Po treningu na totalnej głupawce iTwojego odbytu już nie ma.
Pudzian z Bogdanem od jutra na rowerkach o 6 ranoPo treningu na totalnej głupawce i
wypompowaniu
View attachment 150119
takie mariuszowe fantazje wchodzą jak złoto,
aż sie białkiem zakrztusiłem.
View attachment 150122
na jednej grubej ramie