Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temat do wyjebania![]()

Temat rzeka![]()

Na ostatnim wygląda jak BUKAKE WARRIOR
Byś wrzucił chociaż jakiego gifa tematycznego, z żalem serca piszę Ci że zawiodłeś jako forumowicz, liczę na poprawęOdświeżam temat na prośbę @5jointow nie dziękujcie
Jak pewnego dnia zaginę i za kilka lat policja znajdzie mnie gdzieś porzuconego w lesie z odbytem rozwartym jakby ktoś mi tam włożył dentke od roweru i napompował to będą gify z pierwszej rękiByś wrzucił chociaż jakiego gifa tematycznego, z żalem serca piszę Ci że zawiodłeś jako forumowicz, liczę na poprawę
![]()
Jak pewnego dnia zaginę i za kilka lat policja znajdzie mnie gdzieś porzuconego w lesie z odbytem rozwartym jakby ktoś mi tam włożył dentke od roweru i napompował to będą gify z pierwszej ręki
Planujemy zrobić z @Jeff film w stylu found fotage coś jak Blair witch project tylko zamiast wiedźmy po lesie będziemy szukać legendy o potężnym geju i lochach w stylu BDSM pod białą rawską więc w razie jak znikniemy i ktoś znajdzie nagrania to dla własnego zdrowia psychicznego nie oglądajcie tego
Jak chcecie by nagranie wyszło na światło dzienne to na kamerzystę weźcie kobietę, ona wyjdzie głównymi drzwiami. Wam paciorek na drogęPlanujemy zrobić z @Jeff film w stylu found fotage coś jak Blair witch project tylko zamiast wiedźmy po lesie będziemy szukać legendy o potężnym geju i lochach w stylu BDSM pod białą rawską więc w razie jak znikniemy i ktoś znajdzie nagrania to dla własnego zdrowia psychicznego nie oglądajcie tego
Jak chcecie by nagranie wyszło na światło dzienne to na kamerzystę weźcie kobietę, ona wyjdzie głównymi drzwiami. Wam paciorek na drogę View attachment 146668
Ostatniej nocy, jakieś dziwne stworzenie czy inna kreatura porwała naszego przewodnika. Od wczoraj jak szliśmy lasem słyszeliśmy słowa między drzewami, które brzmiały tak: Oooo chłopiskaaaaaaa, mmmmmmm komnataaaaaaaaa, brutalnieeeeeeeeee, oooooohhhhhhhhh. Nigdy w życiu nie słyszałem, tak przerażającego dyszenia. Dziś nad ranem nasz przewodnik powiedział, że idzie skorzystać z toalety. Nagle usłyszeliśmy tylko urwane krzyki: NIEEEEEEE, ZOSTAWWWWW, AAAAAAAAAA, MOJE GACIEEEEEEEEEE, JA NIE CHCĘ!!!!!!!Planujemy zrobić z @Jeff film w stylu found fotage coś jak Blair witch project tylko zamiast wiedźmy po lesie będziemy szukać legendy o potężnym geju i lochach w stylu BDSM pod białą rawską więc w razie jak znikniemy i ktoś znajdzie nagrania to dla własnego zdrowia psychicznego nie oglądajcie tego
Ostatniej nocy, jakieś dziwne stworzenie czy inna kreatura porwała naszego przewodnika. Od wczoraj jak szliśmy lasem słyszeliśmy słowa między drzewami, które brzmiały tak: Oooo chłopiskaaaaaaa, mmmmmmm komnataaaaaaaaa, brutalnieeeeeeeeee, oooooohhhhhhhhh. Nigdy w życiu nie słyszałem, tak przerażającego dyszenia. Dziś nad ranem nasz przewodnik powiedział, że idzie skorzystać z toalety. Nagle usłyszeliśmy tylko urwane krzyki: NIEEEEEEE, ZOSTAWWWWW, AAAAAAAAAA, MOJE GACIEEEEEEEEEE, JA NIE CHCĘ!!!!!!!
Na miejscu znaleźliśmy rozerwany dres pumy i tak rozerwane majty, że oboje pobladliśmy. Będziemy Was informować na bieżąco. Trzymajcie się.
To nie jest Mariusz!
Jest, tylko go akurat nie widać, bo się nachylaTo nie jest Mariusz!
Ban