Khebabib
Bellator Heavyweight
Jak zjem solidną kolację to wtedy lepiej śpię :)
Widzę, że znalazłem kogoś kto myśli podobnie w tej kwestii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak zjem solidną kolację to wtedy lepiej śpię :)
Świetny cytat. Pozwolisz abym umieścił go sobie w sygnie? :) Idealnie przedstawia moją żywieniową mentalność hehe.Życie jest zbyt krótkie, aby zajadać się pędami bambusa i rzeżuchą.
panie, dla mnie kolacja to jest najwazniejszy posilek, suto, na cieplo, na zimno i slodko do tego :DWidzę, że znalazłem kogoś kto myśli podobnie w tej kwestii
I jeszcze wiadro WinaW sumie Włosi praktycznie nie jedzą śniadań (jakieś jogurty itp na szybko), lunch w biegu, a 20-21 spotykają się w knajpach i każdy szamie pizzę, pastę i inne kaloryczne żarcie. A grubych kolesi tam nie widziałem (chyba, że turystów z USA)
Z tym śniadaniem to zupełnie zapomniałem - briosz i małe kapuczino :DI jeszcze wiadro Wina
TEN GIF JEST PRZECUDNY!!!
Świetny cytat. Pozwolisz abym umieścił go sobie w sygnie? :) Idealnie przedstawia moją żywieniową mentalność hehe.
panie, dla mnie kolacja to jest najwazniejszy posilek, suto, na cieplo, na zimno i slodko do tego :D
TEN GIF JEST PRZECUDNY!!!
Oj tam Kaczka, pij nie pierdol.PE DAU!
Fasolka nie ma wyglądać, fasolka ma smakować.Ta fasolka po bretońsku jest jak ja:
View attachment 3449
Nie wygląda za ładnie, ale jest tłusta, duża i dobra
Czemu tak mało?Ta fasolka po bretońsku jest jak ja:
View attachment 3449
Nie wygląda za ładnie, ale jest tłusta, duża i dobra
Bo grzałem na dwa razy, to końcówkaCzemu tak mało?
My manBo grzałem na dwa razy, to końcówka
na 2 razy? kto robi fasolke na dwa razy, my z ojcem gotujemy na 4 dni conajmniej, dopieszczona pod kazdym wzgledem.Bo grzałem na dwa razy, to końcówka
Ładnie później metanem wali,co?na 2 razy? kto robi fasolke na dwa razy, my z ojcem gotujemy na 4 dni conajmniej, dopieszczona pod kazdym wzgledem.
uwielbiam podkolderniki szlachetneŁadnie później metanem wali,co?
Starego??uwielbiam podkolderniki szlachetne
a ty spisz z ojcem?Starego??
To właśnie końcówka kilkudniowa była. A na dwa razy bo najpierw w dużej misce w robocie zagrzałem, a to co zostało to już w tym plastikowym co na fotcemy z ojcem gotujemy na 4 dni conajmniej
Raka jeszcze nie jadłem, ale kiedyś muszę spróbowaćSam rak widzę na panierce
Talerz duży tylko porcja za małaCo to obiad na małym talerzu?
Spoko. Jeszcze browar i kolacjaMystic zwiększ objętość, bo wcale tego dużo nie ma :D