Piw regionalnych, nieutrwalonych lepiej z marketu nie kupować, bo takie piwa są bardzo wrażliwe na kiepskie przechowywanie. Stoją zwykle na ciepłych półkach, cholera wie gdzie i jak dlugo leżały wcześniej, a później sie okazuje, ze są skawaśniałe, kiepskie itp. Winne są zwykle markety a nie producenci :-)
Za młodu spijałem wszystko co było tanie i kopało wina, nalewki jakieś browary za 1,50zł. itd. Teraz jeśli chodzi o piwo to lubie Budweiser'a, Pilsner'a, Grolsch'a i wszystko co podchodzi pod ten smak. Z gorzały to tylko czysta z tańszych Krupnik, Żubrówka biała, Wyborowa od czasu do czasu jakaś Tequila benzyn typu jack daniels nie pije nie mam do tego podniebienia ;d
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.