Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Julka, prosiłem już kilka razy, byś mnie oznaczało jak w moją stronę piszesz.Oni muszą kłamać. Przecież Torpedo wie, że tam wszyscy ruchają się ze wszystkimi. Czemu wrzucasz kłamliwy artykul?
Swoją drogą - tej imprezy nie lubię. Stronie od czysto komercyjnych i revovych.
No i seksualność tam jest chujowa. Bo jest albo w dark roomach gdzie mało kto chodzi, i dobrze, a public, tam gdzie parkiet, nie ma wcale bo nie ma klimatu dobrego. Ot, zwykły rejv z klimatami kinkowymi
Julka, prosiłem już kilka razy, byś mnie oznaczało jak w moją stronę piszesz.
Czyli, czyli, czyli, kurwa oznaczaj ludzi, a najlepiej nie pisz w moją stronę, bo gdybym chciał się zadawać z lewicowymi dewiantami, to bym siedział na forach tych jebanych nieudaczników, a nie na forum mma.
A i po co jak wiem, że to temat który jest dla ciebie jednym z najważniejszych? Na żaden nie poświęciłeś tyle czasu co na ten, redpillu

Fakty się nie zgadzają z teorią? Tym gorzej dla faktów

A to przelicz sobie na zdania i porównaj. Może wyjdzieNo cóż. Oceniam po tym, że w krótkim czasie napisałeś tu dużo, w dodatku pisząc wielkie elaboraty

A to przelicz sobie na zdania i porównaj. Może wyjdzie![]()
Chuj, jesteś winny i nawet z tym nie walcz. Tylko ignor was wyzwoliA to przelicz sobie na zdania i porównaj. Może wyjdzie![]()

Chuj, jesteś winny i nawet z tym nie walcz. Tylko ignor was wyzwoli![]()
Chuj, jesteś winny i nawet z tym nie walcz. Tylko ignor was wyzwoli![]()
ConsidersKomu i gdzie zakazuje?
To jest zrzut z cohones z przed spalenia serwerów?