Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze lubiłem małpy mimo że nie spotkałem ani jednej. podobno różni nas od szympansów i goryli tylko ok. 2 % DNA a dokładnie klastry odpowiedzxalne za myslenie abstrakcyjne ergo rozumienie koncepcji czasu i kilka innych pomniejszych cech... Sredni Szympans rozpierdoli każdego człowieka... Nie mówiąc o Gorylu które w sile wieku podobno średnio jest 5 x silnieszjy od najsliniejszego człowieka i praktycznie nie ma żadnego drapieznika który by mu bezpośrednio zagrażał. Podobno szybko się uczą i są niezwykle inteligentne... Budują również społeczności i nie obce im są koncepty wspólnoty. Jestem z chińskiego roku małpy może dlatego...Ale dzisiaj zobaczyłem to i już wiem na pewno dlaczego je lubię :DDD WHATCHU GONNA DO??? :PPP
Orangutanica (81 kg) VS Sumita (163 kg)
View attachment 82893
Reakcja kolegi na tego posta
No i wszystko było w tej walce, parter, stójka, klincz... Dana powinien wyłożyć 50k za tą Fight of the DayPotężne chłopiska
No gryzli, a nawet drapaliGrizzly.
Twarde skurwiele.
No gryzli, a nawet drapali
Jak im łaskawie pozwoli.Takie to mu z ręki jedzą
Nie pozwalam. Najczęściej mówię "do budy" i po kutasiarzu. Bo nie znajdzie w promieniu 50 km takiej jebitnej budyJak im łaskawie pozwoli.
Ale to chyba w muzeum lub w galerii sztuki...Ja już widziałem takie wcześniej.
WypchanyAle to chyba w muzeum lub w galerii sztuki...