Zmiany w pisaniu postów i komentarzy na forum

star wars.gif

to jest tak jak z nowym telefonem, trzeba się przyzwyczaić do tych wszystkich nowych bajerów :)

Mam coś lepszego, w drodze jest wersja mobile dla MMARocks i Cohones żebyś już nie musiał nadwyrężać swojego Androida

na cos takiego czekalem :)

mam jeszcze pytanie. Zaznaczam tekst jako cytat, to jak mam zrobic zeby moje wypociny bylo poza cytatem?

@Def - nie testowałes wczoraj "mmarocks mobile"? Około 18 wszedłem na strone przez iphona, a tu pokazuje mi się "nowy, inny" wyglad strony. Nawet fajnie to wygladało ale zrestartowałem przeglądarke i wygląd wrócił do normalnej postaci.

MMaciek

Właśnie testowaliśmy to, tylko że wersja mobile włączyła się niektórym nawet bez Iphona dlatego musimy ją jeszcze dopracować trochę :)

Jeżeli dobrze rozumiem to teraz okno co wpisuje wiadomość jest jakąś aplikacją, bo mi nie działa w firefoxie poprawianie błędów ;x

Super zmiana Panowie. Jedno pytanie jeszcze. Dacie rade ogarnac nowy automatyczny typer na nastepny sezon? Jest szansa?

Zajebista sprawa bo sam często korzystam z forum właśnie, zamiast z głównej stronki.

EDIT:

Ale fakt faktem z tym brakiem podkreślania błędów to może być z czasem utrapienie, pewnie wiele osób z tego korzysta :)

na chrome tez mam podkreslanie, pisze bez polskich znakow wiec latwo to zauwazyc :D

No u mnie na mozilli już nie jest tak lajtowo, więc trzeba będzie samemu się doszukiwać swoich błędów : )

A mnie jak jestem na ostatniej podstronie, przezuca od razu do edytora postu, a nie ostatniej przeczytanej wiadomości.

Da rade jakos to wylaczyc?

Back