Masu
UFC Middleweight
Cos wymysle. Moze mi kolano sie nie wyleczy.Nie tańczysz na sylwestrze jak,idziesz na imprezę?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cos wymysle. Moze mi kolano sie nie wyleczy.Nie tańczysz na sylwestrze jak,idziesz na imprezę?![]()
Hipotetycznie, jesteś zdrowy, jest Sylwek w knajpie, nie tańczysz, bo nie lubisz/nie umiesz?Cos wymysle. Moze mi kolano sie nie wyleczy.
sorry michi, mozesz mi najebac,

Kurwa tancze ale nie znoszę. Tylko uliczny taniec ale to na zlocieHipotetycznie, jesteś zdrowy, jest Sylwek w knajpie, nie tańczysz, bo nie lubisz/nie umiesz?

A to ja jestem maserak, wywijam tak, że majtki przez głowę białogłowe ściągają.Kurwa tancze ale nie znoszę. Tylko uliczny taniec ale to na zlocie![]()
Uważaj i co prosisz, dziś testowałem umiejętności michiego i nie ma żartów![]()
A to ja jestem maserak, wywijam tak, że majtki przez głowę białogłowe ściągają.
Ciasta bym pojadl:|Na marginesie-jestem na imieninach. Wiedziałem ze będzie źle, byłem gotowy na wszystko...puścili Listę Śląskich Przebojów
Nie pierdol, chopie, ino godej, kery szlagier Alojza Nudelkuli na pierszym placu dziś był?Na marginesie-jestem na imieninach. Wiedziałem ze będzie źle, byłem gotowy na wszystko...puścili Listę Śląskich Przebojów
ZdupcajżeNie pierdol, chopie, ino godej, kery szlagier Alojza Nudelkuli na pierszym placu dziś był?
5 min z tamtad dojechałem dawaj pod nowotelaJa na centralnym jest ktoś gdzieś blisko?
Pod Rotunda z KapustaJa na centralnym jest ktoś gdzieś blisko?
Ok wbijam Google i będę szedłPod Rotunda z Kapusta
Ok wbijam Google i będę szedł
Jestem pod novotelem podbijcie bo się nie znajdziemyPiwo na jerozolimskie 33
gdzie tetaz jestescie?
ulica?