Zlot na UFC 205. Warszawa zaprasza !!!

Attachments

• Zrzut ekranu 2016-11-03 o 01.10.09.png
    Zrzut ekranu 2016-11-03 o 01.10.09.png
    203 KB · Views: 43
:deniro: Ku.. Gienek make my day... krawy Kris, okoń... skąd taki ciag słów? :DC::DC::DC:

Dla mnie faworytka oczywista!!! Szkoda, że tego nie zobaczę:jon: @klimekone :kis:
KrwawyKris to taki profesor który u nas pierdoli każdą operacją a okoń to hasło na osiedlu jak ktoś dzwoni domofonem i mówi okoń to się otwiera. Dlaczego akurat tak nie wiem

KrwawyKris to taki profesor który u nas pierdoli każdą operacją a okoń to hasło na osiedlu jak ktoś dzwoni domofonem i mówi okoń to się otwiera. Dlaczego akurat tak nie wiem

Szanuję:penn:

Ale i tak make my day:DC:

- @duubertowa
- klimek
- Monika +1 (@SCStunner ?)
- Martyna
- jakaś twoja znajoma
- @midern poznał w pociągu 2 "świruski", które się jarają MMA, ale w końcu nie wiem czy je przekabacił :crazy:

Ja mogę robić za obstawę medyczną :crazy:
Wykłócałbyś się po każdej walce, że niezbędny do uratowania życia zawodniczek jest masaż piersi. Znaczy serca.
Dziewczyny w ogóle wiedzą, że przed pierwszym rzędem będzie stał basen z kisielem?

Dziewczyny w ogóle wiedzą, że przed pierwszym rzędem będzie stał basen z kisielem?
Ciiii, razem z @mat przewozimy basen ode mnie z biura. Ktoś jeszcze kisiel musi rozrobić.
Stulejką nazywam marne próby internetowego podrywu, tu masz do czynienia z przedmiotowym traktowaniem większej liczby kobiet.
Prawdziwe samce alfa, słowiańscy macho, a nie jakieś smutne internetowe stulejarstwo.

Back