Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Link przekierowujący na premkę BR + bonusy
No i widzisz, wstawić link na Cohones, wejdzie masa ludzi i banują.No i chuj bombki strzelił.
Login: krwawyKris
Hasło: okoń
Ku.. Gienek make my day... krawy Kris, okoń... skąd taki ciag słów? 

- duubertowa
- klimek
- Monika
- Martyna
- jakaś twoja znajoma
Kto jeszcze ?
Kinga ?
@klimekone 
KrwawyKris to taki profesor który u nas pierdoli każdą operacją a okoń to hasło na osiedlu jak ktoś dzwoni domofonem i mówi okoń to się otwiera. Dlaczego akurat tak nie wiemKu.. Gienek make my day... krawy Kris, okoń... skąd taki ciag słów?
Dla mnie faworytka oczywista!!! Szkoda, że tego nie zobaczę@klimekone
![]()
KrwawyKris to taki profesor który u nas pierdoli każdą operacją a okoń to hasło na osiedlu jak ktoś dzwoni domofonem i mówi okoń to się otwiera. Dlaczego akurat tak nie wiem

okoń... skąd taki ciag słów?
Może stąd?Dlaczego akurat tak nie wiem

Kornelie bym ogarnął- @duubertowa
- klimek
- Monika +1 (@SCStunner ?)
- Martyna
- jakaś twoja znajoma
- @midern poznał w pociągu 2 "świruski", które się jarają MMA, ale w końcu nie wiem czy je przekabacił![]()

Ona tylko w poniedziałki może.Kornelie bym ogarnął![]()
SFC przewiduje tylko męskie jury@Charles Bronson no to dawaj ją bo Martyna mi coś kręci nosem, że ona chce robić za sędzinę czy coś...
A kto nie będzie rozdzielał dziewczyn w baseniku z kisie...... znaczy się w klatce ?SFC przewiduje tylko męskie jury
NiktA kto nie będzie rozdzielał dziewczyn w baseniku z kisie...... znaczy się w klatce ?
Ja mogę robić za obstawę medycznąA kto nie będzie rozdzielał dziewczyn w baseniku z kisie...... znaczy się w klatce ?

Wykłócałbyś się po każdej walce, że niezbędny do uratowania życia zawodniczek jest masaż piersi. Znaczy serca.Ja mogę robić za obstawę medyczną![]()
Stulejką nazywam marne próby internetowego podrywu, tu masz do czynienia z przedmiotowym traktowaniem większej liczby kobiet.Naprawdę, nie spodziewałem się tylu przypadków stulejki![]()
Ciiii, razem z @mat przewozimy basen ode mnie z biura. Ktoś jeszcze kisiel musi rozrobić.Dziewczyny w ogóle wiedzą, że przed pierwszym rzędem będzie stał basen z kisielem?
Prawdziwe samce alfa, słowiańscy macho, a nie jakieś smutne internetowe stulejarstwo.Stulejką nazywam marne próby internetowego podrywu, tu masz do czynienia z przedmiotowym traktowaniem większej liczby kobiet.
Jak ładne to mogłeś powiedzieć, że o hajs nie ma co się martwić.Rozalka powiedziała, że nie mają hajsu i nigdzie nie jadą...
Kurwa mistrzostwo.
Nic nie wiem o żadnym +1 u Moniki, jeśli o to pytasz. I dawaj numer hultaju!- @duubertowa
- klimek
- Monika +1 (@SCStunner ?)
- Martyna
- jakaś twoja znajoma
- @midern poznał w pociągu 2 "świruski", które się jarają MMA, ale w końcu nie wiem czy je przekabacił![]()
Ooooo nie, tylko nie to. Kolejny argument, zeby Cie tam zamknac gdzies za plexaI dawaj numer hultaju!

Ooooo nie, tylko nie to. Kolejny argument, zeby Cie tam zamknac gdzies za plexa![]()