Masu
UFC Middleweight
Bęben wyciąganie słabości w grze Asi, bo ktoś jeszcze tego nie spróbował w MMA to nawet nie wróżenie z fusów tylko grzebanie patykiem w gównie i udawanie, że widzi się przyszłość.w MMA?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bęben wyciąganie słabości w grze Asi, bo ktoś jeszcze tego nie spróbował w MMA to nawet nie wróżenie z fusów tylko grzebanie patykiem w gównie i udawanie, że widzi się przyszłość.w MMA?![]()
Masz mnietylko grzebanie patykiem w gównie i udawanie, że widzi się przyszłość.

I siłowałeś się z dziewczynami na rękę, że aż taką przewagę jej dajesz?Masz mnie
tak właśnie powstają moje typy do Bębna i TyperaMMA
To nie musi (ale może) być słabość w grze Asi - ale siła w grze Karoli. Zobaczymy, jeśli dojdzie do klinczu, to 90% szans na fizyczną w nim przewagę daję Karolinie.
Ani na rękę, ani na gołe klaty.I siłowałeś się z dziewczynami na rękę, że aż taką przewagę jej dajesz?

Tak właśnie myślałem. Jebany idiotoAni na rękę, ani na gołe klaty.
Po prostu dekady doświadczenia w sportach walki każą mi rozpisać takowy procentaż![]()
Tak właśnie myślałem. Jebany idioto
spierdalaj do dżungli- duubertowaMoże z okazji SFC 1 wezmą patronat nad zlotem? Naliczyłem 7 zawodniczek
Jeszcze beda grube hajsy splywac z naszej federacji czuje.Może z okazji SFC 1 wezmą patronat nad zlotem? Naliczyłem 7 zawodniczek
Wczoraj działałoLogin: krwawyKris
Hasło: okoń

Ostatnie pieniadze przegralem na legii, pozycz kierowniku.23,5 mi wychodzi
- duubertowa
- klimek
- Monika
- Martyna
- jakaś twoja znajoma
Kto jeszcze ?
Kinga ?
Nigdy nie obstawiaj przeciw Legii. Zaoszczędzisz na alkoholu, żubr w Tesco 1,99Ostatnie pieniadze przegralem na legii, pozycz kierowniku.
Taki z Ciebie kibic, zobaczyles i uwierzylesOstatnie pieniadze przegralem na legii, pozycz kierowniku.
przyszlem i przegralemTaki z Ciebie kibic, zobaczyles i uwierzyles
Dobra dziady, miejscówka ogarnieta. W sobotę testy audio video. Wychodzi 17,5 pln + 1,5 USD. Odnośnie testów - ma ktoś konto premium Brazzers żebym mógł ocenić jakość obrazu w kinie ?
Link przekierowujący na premkę BR + bonusy

Szymonie, po Tobie się tego nie spodziewałem.Link przekierowujący na premkę BR + bonusy