Spamteam
BAMMA Flyweight
Ja+0-2 nie wiem jak wyjdzie
Ja już żubrówkę kupiłem jak coś...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja+0-2 nie wiem jak wyjdzie
Kurwa, tylko nie ŻUBRÓWKĘ, po niej zawsze najgorzej (dla niektórychnajlepiej).NIEEEEEEEE!Ja już żubrówkę kupiłem jak coś...
+0-2 ziomówJa już żubrówkę kupiłem jak coś...
Tylko nie posadzcie michiego koło spama, z tego nie bd nic dobrego xD

ale w drodze co innego niż w miejscu
Z resztą wtedy to i w drodze i tempo było hardcorowe, a ja ledwo ponad rok % w siebie wrzucamMoże ktoś przetłumaczyć o co m chodzi?+0-2 ziomów
NIEMoże ktoś przetłumaczyć o co m chodzi?
Miejsce w lewym dolnym rogu kina, żeby miał najszybszą drogę do kibla.Tylko nie posadzcie michiego koło spama, z tego nie bd nic dobrego xD
Michi zakłada (słusznie) że go ziomki olejąMoże ktoś przetłumaczyć o co m chodzi?
Nie oleją, ale nie tylko je jestem prawdziwym cohonesiarzem.Po prostu, może wpadnie może nie, nir każdy jest takim hardcorowcem jak ja.Jak się nie widzę na zlocie, to w innym miejscu, tak jak teraz.Michi zakłada (słusznie) że go ziomki oleją
W sumie to mam to w dupie.Nie oleją, ale nie tylko je jestem prawdziwym cohonesiarzem.Po prostu, może wpadnie może nie, nir każdy jest takim hardcorowcem jak ja.Jak się nie widzę na zlocie, to w innym miejscu, tak jak teraz.
I chuj mnie obchodzi, co cię to obchodzi xDW sumie to mam to w dupie.
Jestem za trzeźy by ogarniać twój absolutny brak podstaw z zakresu gramatykiI chuj mnie obchodzi, co cię to obchodzi xD
YhmmmnJestem za trzeźy by ogarniać twój absolutny brak podstaw z zakresu gramatyki
Retard Fighting Championship

Nie obrażaj mnie, szanuję niepełnosprawnych, ale uważaj

Rozumiem, że Krakowa też nie dasz rady ogarnąć raczej?Mam teraz konkretną inbę w życiu i muszę się ogarnąć z wieloma sprawami. Do następnego.

Panowie z przyczyn osobistych muszę odpuścić. Mam teraz konkretną inbę w życiu i muszę się ogarnąć z wieloma sprawami. Do następnego.
@klimekone![]()

Wiem, już miałem GI wyprane i wyprasowane. Kiedyś jeszcze pokulamy...No eeeej...![]()
Rozumiem, że Krakowa też nie dasz rady ogarnąć raczej?
Nie ten obrazek. Szukaj dwóch bezgłowych ciał raczej
A to jest takie warszawskie St. Pauli? ;)dzien wczesniej ktos bedzie moze i ma ochote na zwiedzanie ulicy mazowieckiej np?