Zlot na UFC 205. Warszawa zaprasza !!!

Michi zakłada (słusznie) że go ziomki oleją
Nie oleją, ale nie tylko je jestem prawdziwym cohonesiarzem.Po prostu, może wpadnie może nie, nir każdy jest takim hardcorowcem jak ja.Jak się nie widzę na zlocie, to w innym miejscu, tak jak teraz.

Nie oleją, ale nie tylko je jestem prawdziwym cohonesiarzem.Po prostu, może wpadnie może nie, nir każdy jest takim hardcorowcem jak ja.Jak się nie widzę na zlocie, to w innym miejscu, tak jak teraz.
W sumie to mam to w dupie.

maxresdefault.jpg

Panowie z przyczyn osobistych muszę odpuścić. Mam teraz konkretną inbę w życiu i muszę się ogarnąć z wieloma sprawami. Do następnego.
@klimekone :jon::kis:

Mam teraz konkretną inbę w życiu i muszę się ogarnąć z wieloma sprawami. Do następnego.
Rozumiem, że Krakowa też nie dasz rady ogarnąć raczej?
Szkoda, trzymaj się tam!
choć i tak wiadomo, że nie przyjedziesz, bo obsrałeś zbroję przed gronostajem :mamed:

No eeeej... :jon::jon:
Wiem, już miałem GI wyprane i wyprasowane. Kiedyś jeszcze pokulamy...

Rozumiem, że Krakowa też nie dasz rady ogarnąć raczej?

No słabo. Mam teraz ostry meksyk. Kredyt, chata, remont, w międzyczasie kołowanie gotówki...
Na horyzoncie pojawiła się nowa robota u konkurencji, a że w obecnej robocie mam ograniczone pole działania to pewnie się zdecyduję.
Poza tym jakoś nie mam weny na melanżowanie. Obecnie piję w najlepszym możliwym towarzystwie: SWOIM:)

Back