mat
UFC Middleweight
Takie tam kilka klubów, w tym ulubiony Wiplera.A to jest takie warszawskie St. Pauli? ;)
Tylko pamiętaj, że 11 listopada do klubu tylko bokserki z godłem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Takie tam kilka klubów, w tym ulubiony Wiplera.A to jest takie warszawskie St. Pauli? ;)
Tylko pamiętaj, że 11 listopada do klubu tylko bokserki z godłem.

Wstałem dzisiaj rano w chujowym nastroju, nie wiedziałem do końca co mi jest, taki ból egzystencjonalny - perspektywa wizyty w starej firmie, robienie projektu na studia, chujowa pogoda, nic z tego nie pomagało. Ale nagle dopadła mnie pewna myśl. PRZECIEŻ KURWA JUŻ ZA 11 DNI BĘDZIEMY MIELI PIERWSZEGO ZAWODNIKA UFC DZIERŻĄCEGO NARAZ 2 PASY MISTRZOWSKIE
#EIREEIREEIRE #THEREISONLYONE #BUSYMAKINGHISTORY
Rozumiem, że kibicujesz Asi i nie wierzysz w Karolinę, ale przecież ich walka nie jest o pas muszej!PRZECIEŻ KURWA JUŻ ZA 11 DNI BĘDZIEMY MIELI PIERWSZEGO ZAWODNIKA UFC DZIERŻĄCEGO NARAZ 2 PASY MISTRZOWSKIE![]()

Karolina to wygra. Całym sercem za Asią, fajnie byłoby jakby zrobiła z twarzy Karoliny tatara, ale nie liczę na to, Kowalkiewicz 49-46. Ale to już temat na inną dyskusję!Rozumiem, że kibicujesz Asi i nie wierzysz w Karolinę, ale przecież ich walka nie jest o pas muszej!
Aha. Ale myślałem, że Ty właśnie o tym :)Ale to już temat na inną dyskusję!

Karolina to wygra.
Wyjaśniałem kilka razy. Nie dociera. Nie lubią ZaboraO Wy chuje. Ogarnę się trochę z bieżącymi sprawami i przy dobrych wiatrach wjedzie dziś/jutro temat z krótkim wyjaśnieniem specyfiki tej walki i tego, dlaczego KK to przejebany matchup dla Aśki.

O, daj linka/stresc, jestem ciekaw czy mamy podobne odczuciaWyjaśniałem kilka razy. Nie dociera. Nie lubią Zabora![]()

Dzie tam Mystic by ci zrobił analizę. Kibicuje jej, bo chętniej by w niej zamoczył, niż w Aśce. Albo dlatego, że ma piękniejszy uśmiech. Wrzucaj swój, żebyśmy mogli cię wyśmiaćO, daj linka/stresc, jestem ciekaw czy mamy podobne odczucia![]()
Znam z autopsji to uczucie oczekiwania na coś tylko po to, żeby móc to zhejtowac (Hejtercast #2, na zawsze w naszych sercach), więc postaram się być szybki. Stay tuned.Dzie tam Mystic by ci zrobił analizę. Kibicuje jej, bo chętniej by w niej zamoczył, niż w Aśce. Albo dlatego, że ma piękniejszy uśmiech. Wrzucaj swój, żebyśmy mogli cię wyśmiać
Ja zamierzam przeczytac cala analize i merytorycznie zbic wszystkie Twoje argumenty, czekam.Znam z autopsji to uczucie oczekiwania na coś tylko po to, żeby móc to zhejtowac (Hejtercast #2, na zawsze w naszych sercach), więc postaram się być szybki. Stay tuned.
To będzie pogromJa zamierzam przeczytac cala analize i merytorycznie zbic wszystkie Twoje argumenty, czekam.
Nie chce mi się szukać :)O, daj linka/stresc, jestem ciekaw czy mamy podobne odczucia![]()
A zasada jesteś trenowana przez Zabora - nie idę z tobą do łóżka ?Dzie tam Mystic by ci zrobił analizę. Kibicuje jej, bo chętniej by w niej zamoczył, niż w Aśce. Albo dlatego, że ma piękniejszy uśmiech. Wrzucaj swój, żebyśmy mogli cię wyśmiać
Przecież Bęben w Korku to jeżdżąca analiza MMA ociekająca wysublimowaną wiedzą!Dzie tam Mystic by ci zrobił analizę.

Mam nadzieję,że nie chcesz nam wmówić,że Karolina ma lepszy klincz od Aśki.Nie chce mi się szukać :)
Znaczy tak, ostatnio to bardziej zbijałem głupie teksty w stylu 1% szans dla Karoli, przytaczając niemal identyczną sytuację sprzed Holm vs Tate.
Wcześniej, sporo wcześniej, pisałem gdzieś o 60% do 40% dla Aśki, przypominając m.in. że Karola ma bazę MT, której nie miała żadna z dotychczasowych rywalek Asi, że JJ nie miała wcześniej rywalki, która tak umie radzić sobie w klinczu. W sumie tyle tego ;)
Ja tylko przypominam, że Aśka nie walczyła jeszcze z zawodniczką, która w jakimś tam stopniu ogarniałaby klincz :)Mam nadzieję,że nie chcesz nam wmówić,że Karolina ma lepszy klincz od Aśki.
Płatność gotówką na miejscu. Jak odczuwasz potrzebę finansowego wsparcia czegokolwiek to wybierz sobie coś na się pomaga.Muras wiem że nie trzeba przypominać co półroku.Ale jak tam zlot?jakiś przelewik puścić?:)
A jak na miejscu to git!Płatność gotówką na miejscu. Jak odczuwasz potrzebę finansowego wsparcia czegokolwiek to wybierz sobie coś na się pomaga.
Ile tam w gotowce trzeba miec, zeby sie nie jebac z rozmienianiem potem?Płatność gotówką na miejscu. Jak odczuwasz potrzebę finansowego wsparcia czegokolwiek to wybierz sobie coś na się pomaga.
Będę zaokrąglał do Władka JagiełłoIle tam w gotowce trzeba miec, zeby sie nie jebac z rozmienianiem potem?
Ja tylko przypominam, że Aśka nie walczyła jeszcze z zawodniczką, która w jakimś tam stopniu ogarniałaby klincz :)
Będziesz się śmiał jak Asia padnie po ciosie w grdykę rodem z krav magiTylko jakieś milion walk

w MMA?Tylko jakieś milion walk