Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak schudnę to będę.Zapraszamy, z Wawy Pendoliniem z Halibutem się machniecie 2h i na miejscu.
Sami to sami, łbem ściany nie rozbije. Ja czuję potrzebę uzupełnienia woltarzu.Sie Wewiur sami nadzieje jemy piwka a potem pokażesz skierowanie hehe
Wymówka mniej realna niż opowieści halibuta.Jak schudnę to będę.
Do Strefy można w parze iść a nawet smamemu:)Sami to sami, łbem ściany nie rozbije. Ja czuję potrzebę uzupełnienia woltarzu.
Wymówka mniej realna niż opowieści halibuta.
Wiem, do zobaczenia 8.05 Porównamy stykówki ;)Ja też niestety odpadam.Dopiero będę wolny tak kolo końca maja/początek czerwca ale dzięki za pamięć!
Do czarnej dupy.Powiem szczerze, że jestem delikatnie zawiedziony. Wiosna przyszła i nikt już nie ma czasu na piwo Masakra gdzie ten kraj zmierza pod rządami PISu.
Oczywiście że można. W końcu to akademiki.Do czarnej dupy.
U ciebie na miasteczku tez można pic i grilowac na legalu?
Dla mnie spoko, Gruby też schudł. Ale ciebie to się pewnie studentki rzucą dokarmiać hue hueW tym roku zauważyłem modę na grillowanie w samych gaciach.
Może chłopaki sobie cośtam więcej grillują - nie wiem. Ale ubrani będziemy się wyróżniać. DC
Jak zobaczą tych kosmitów to uciekną ze strachu, żeby nie pogubić zębów po drodze.Przeciez beda na Was patrzec jak na kosmitow, stare dziady, wstydu Wewiurowi narobicie :D
Będziesz robił most do Wielkiej Brytanii? :-DKurwa ja nie wiem jak będzie u mnie bo mi grozi wyjazd na Falklandy:(
W końcu ktoś wygra tę wojnę DCBędziesz robił most do Wielkiej Brytanii? :-D
Jak juz ktos odswiezyl to troche nie trafiles ;)Nawet nie daję 1% szans, że taki pomysł ma sznase powodzenia :)
Co innego jakby wrócił konwent.