D
Deleted member 2903
Guest
Ee to żadna wymówka. Wpadaj.Bawta się dobrze, ja będę miał tego dnia wesele![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ee to żadna wymówka. Wpadaj.Bawta się dobrze, ja będę miał tego dnia wesele![]()
Moje weseleEe to żadna wymówka. Wpadaj.

PantofelMoje wesele![]()
Wesele na zapleczu hali w ZG?No dobra, po oczepinach wpadnę
Ty tak nie śmieszkuj, bo zdążyłem Cię już prześwietlić i tylko dzięki mojemu dobremu sercu nie dostałeś jeszcze bana. :)Wesele na zapleczu hali w ZG?
;)
To moje ostatnie chwile wiec daj poszalec zanim plastuś przyjdzie :DTy tak nie śmieszkuj, bo zdążyłem Cię już prześwietlić i tylko dzięki mojemu dobremu sercu nie dostałeś jeszcze bana. :)
Alibaba, Skun, % czy inny TimotyCalias?Ty tak nie śmieszkuj, bo zdążyłem Cię już prześwietlić i tylko dzięki mojemu dobremu sercu nie dostałeś jeszcze bana. :)
Kup koszulkę rocksówFaceci macie łatwiej, bo w cokolwiek się ubierzecie i tak będzie ok! Ja za to mam zagwostkę ;P
Najlepiej tą błędnie opisaną.Kup koszulkę rocksów
Którą?Najlepiej tą błędnie opisaną.
Którą?
TĘ, biernik. Sorry Perf, ale jak do wszystkich, to do wszystkich <obłęd w oczach>Najlepiej tą błędnie opisaną.
TĘ, biernik. Sorry Perf, ale jak do wszystkich, to do wszystkich <obłęd w oczach>

Wybaczcie, ja odpadam. Niby żal w chuj, ale wygrzewanie dupy na Seszelach mi to "trochę" zrekompensuje@Gienek @Masta jak jutro rano nie bedzie wiesci od @Suchar to Wam podesle namiary na konto i kupimy te bilety
@SCStunner Wy o ktorej bedziecie juz w hostelu? Bede chcial jakies graty pewnie zostawic tez
bedziesz czy jestes zajety obrona aborcji pod sejmem?
Wybaczcie, ja odpadam. Niby żal w chuj, ale wygrzewanie dupy na Seszelach mi to "trochę" zrekompensuje

Chuj wie, w weekend postaram się wszystko zaplanować z transportem, dam znać, ale będę chciał jak najwcześniej, żeby na luzie coś wpierdolić (@Gienek @Masta jak jutro rano nie bedzie wiesci od @Suchar to Wam podesle namiary na konto i kupimy te bilety
@SCStunner Wy o ktorej bedziecie juz w hostelu? Bede chcial jakies graty pewnie zostawic tez
) przed Camino. Jeśli nic się nie zmieniło, to wjazd do hostelu mamy od 14:00.bedziesz czy jestes zajety obrona aborcji pod sejmem?
Proponuję ustawkę o 17 na chinola i bro.Chuj wie, w weekend postaram się wszystko zaplanować z transportem, dam znać, ale będę chciał jak najwcześniej, żeby na luzie coś wpierdolić () przed Camino. Jeśli nic się nie zmieniło, to wjazd do hostelu mamy od 14:00.
sorry, pisałem walcząc w tym samym czasie ze srogim ładunkiem.TĘ, biernik. Sorry Perf, ale jak do wszystkich, to do wszystkich <obłęd w oczach>
Pewnie ktoś z krakowa.Bierze ktoś laptopa?
To bedziemy w kontakcie.Chuj wie, w weekend postaram się wszystko zaplanować z transportem, dam znać, ale będę chciał jak najwcześniej, żeby na luzie coś wpierdolić () przed Camino. Jeśli nic się nie zmieniło, to wjazd do hostelu mamy od 14:00.
To pewnie @Orest

A tam nie ma ESC?Bierze ktoś laptopa?
A co my jacys janusze czy fani mma? Undercard sam sie nie wlaczy!A tam nie ma ESC?
Ja undercard zamierzam przespaćA co my jacys janusze czy fani mma? Undercard sam sie nie wlaczy!