Zlot Cohones Kraków 1 Pażdziernika Pub Camino

Wiesz, myślę że spoko jest.Na agh jeszcze składałe, ale i studia nudniejsze i fizyka i matma i chemia to jednak lepiej nie.
Gorzej jeszcze, że matka chyba chce ze mnie zrobić zombiaka co by się uczył 24/7 i nie wiem, czy trenował będę, a tak mi gadała, że studia takie piękne, próbuję tera wmówić że będę więcej pił(nie piję tak dużo, ale czasem się porobię).

Bo będziesz. Zaufaj matce, zna życie.

Bo będziesz. Zaufaj matce, zna życie.
Tzn?Mówię, że jak nie bd mógł trenować to bd więcej pił i to by była prawda, tak by się skończyło zaufanie jej.Każdy ma prawo do jakiegoś życia poza studiami, pracą i od tego odcinać człowieka

Ja chyba wystąpię klasycznie, koszula, granatowy sweter i jeansy. Po tym jak zrzuciłem pare kg muszę sobie ciuchów dokupić, bo bida z nędzą i nie mam jak trzymać fasonu na zlotach, dodając szyku i ekstrawagancji.
Załóż siatkowy podkoszulek ala budka suflera

Faceci macie łatwiej, bo w cokolwiek się ubierzecie i tak będzie ok! Ja za to mam zagwostkę ;P

Załóż siatkowy podkoszulek ala budka suflera
Mówisz o żonobijce?
koszulka_do_bicia_zony_zloty_laur_2015-12-30_15-45-30.jpg

Złoty laur konkubenta.

Ja wjeżdzam w t-shircie cohones, a reszta się zobaczy na bieżąco. Mam podobny problem co @Orest bo aktualnie 90 kg i spodnie z dupska lecą. Będę musiał solidne zakupy online poczynić.

Back