MysticBęben
UFC Featherweight
Nie jestem kibicem, nie lubię MMA. Siedzę tutaj dla inb, zlotów i lajkówAle jak to?? Cała branża szaleje, fapuje się pod Króla a kibice nie pójdo?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie jestem kibicem, nie lubię MMA. Siedzę tutaj dla inb, zlotów i lajkówAle jak to?? Cała branża szaleje, fapuje się pod Króla a kibice nie pójdo?

Dwutygodniowe zloty to u CyganówWłaśnie przechodziłem obok Camino już chciałem wchodzić i zacząć![]()

O Ty chuju...Bóg wybacza, Nowa Huta nigdy.

Zobaczę jeszcze, ale ze studiami sprawy, nie wiem jak z akademikami będzie itp.Czemu @michi972 tak wcześnie jedziesz. Kurwa nie chce mi się takiej drogi samemu zapierdalać. Bo u mnie tylko wyjazd w sobotę wchodzi w grę.
Ja jeżeli nie będę miał kwaterowania wcześniej do akademików (jeżeli dostanę) to może w tą sobotę pojadęCzemu @michi972 tak wcześnie jedziesz. Kurwa nie chce mi się takiej drogi samemu zapierdalać. Bo u mnie tylko wyjazd w sobotę wchodzi w grę.
Na co sie dostales w koncu kurwiu?Ja jeżeli nie będę miał kwaterowania wcześniej do akademików (jeżeli dostanę) to może w tą sobotę pojadę
Dopisz hipochondrykuDobra. Antybiotyk odstawiam. Wjeżdżam na grubo. Wódzia :)

To wiemyna grubo

Wez ze soba strzelbe.Jutro rano ruszam w trase na Londyn. Planowany powrót 30.09/1.10 więc powinienem dotrzeć na zlot.
Po co? On ich zjeWez ze soba strzelbe.
Znowu mnie zganisz, jak wtedy co się nie dostałem za kierunek.Filologia włoskaNa co sie dostales w koncu kurwiu?
Włochy lubię akurat. Pytanie czy widzisz się w tym języku czy wziąłeś kierunek, bo nic nie było.Znowu mnie zganisz, jak wtedy co się nie dostałem za kierunek.Filologia włoska
Wiesz, myślę że spoko jest.Na agh jeszcze składałe, ale i studia nudniejsze i fizyka i matma i chemia to jednak lepiej nie.Włochy lubię akurat. Pytanie czy widzisz się w tym języku czy wziąłeś kierunek, bo nic nie było.