Zimowe Igrzyska Olimpijskie PJONGCZANG 2018

Ile medali zdobędą Polacy na ZIO 2018?

• Total voters
    43
  • Poll closed .
Pieknie jest! Kamil wytrzyma to wiemy. Hula ciezko ale ma przewagę. Kandydatow do podium jest siedmiu, roznice male.

ALE MNIE NOSI NIE MOGE USIEDZIEC KURWA

Nie chce wyciągać pochopnych wniosków, ale nasi najebaliby nawet Narkunowi :irish:

Magda nie czytaj :gabi_much_love:

Co oni te baby wzięli do studia. TVP i Eurosport. Jakiś przykaz dostali? Baby nie nadają się na fachowców w takich sprawach!

Magda nie czytaj :gabi_much_love:

Co oni te baby wzięli do studia. TVP i Eurosport. Jakiś przykaz dostali? Baby nie nadają się na fachowców w takich sprawach!

Akurat nie jestem wojującą feministką ;)
Sama często się wkurzam jak słucham ekspertów wziętych z dupy. Nie tylko kobiet, choć tu najczęściej obnażana jest niestety niewiedza, ale nawet facetów którzy na co dzień zajmują się kolarstwem a teraz mają się wypowiedzieć o skokach.

Powinni to odwolac, to jest dramat kurwa. To nie ma nic wspólnego z uczciwą rywalizacją i duchem olimpijskim.

Szkoda mi chłopaków, widać ile ich to kosztuje. Kanadyjczyk mało nie zszedł ba zawał jak czekał na belce na zielone światło.

Im większą przewagę sobie naskrobałeś w pierwszym skoku, tym większa szansa na to, że ugrasz w końcówce cokolwiek.
Słabo się to ogląda... Żal chłopaków

Bardzo ciekawe wiadomości przekazali komentatorzy ESP, a także potwierdził Sebastian Szczęsny na TT. Ludzie po prostu wyszli po pierwszej serii i rzadko kto już ogląda skoki na trybunach.

Bardzo ciekawe wiadomości przekazali komentatorzy ESP, a także potwierdził Sebastian Szczęsny na TT. Ludzie po prostu wyszli po pierwszej serii i rzadko kto już ogląda skoki na trybunach.

Było to widać w TV, zostały mało ludzi, tylko trochę większa grupa przy "bandzie" w tym jakaś ekipa z Milicza. Szacun dla nich za taką wyprawę.

Masakra, Panowie już tam zasypiają. Kamil siedzi z zamkniętym oczami, Rysiek przeciera oczy jak małe dziecko po dobranocce.

Back