Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trąbka w dupie, ustnik mógł zostać w środku z powodu zaciśnięcia sie mięśni Kegla
Moje pierwsze morsowanie w tym roku ( w zimnym górskim potoku)
View attachment 137006
dobrze, że nie chlebkiem bo od chlebka zdychają jak im się zatyka

Nie wiem ile w tym prawdy ale nigdy chlebka nie rzucamy, pytanie czy bez chlebka ptaszki się najedządobrze, że nie chlebkiem bo od chlebka zdychają jak im się zatyka
![]()

nawet kaczki wiedzą, że przetworzona żywność to dziadostwo ;)Nie wiem ile w tym prawdy ale nigdy chlebka nie rzucamy, pytanie czy bez chlebka ptaszki się najedzą
![]()
Piekne, gdzie to?Kiepski fotograf i zdjęcia oddają może ułamek rzeczywistości. Tak, czy inaczej
View attachment 137992View attachment 137993View attachment 137994View attachment 137996View attachment 137997
Albo zwyczajna impreza w familoku.Na moje to jakieś malowidło z kazamatów u pedziana
![]()
Gdzieś Ty był obieżyświacie?Kiepski fotograf i zdjęcia oddają może ułamek rzeczywistości. Tak, czy inaczej
View attachment 137992View attachment 137993View attachment 137994View attachment 137996View attachment 137997
Gdzieś
śPiekne, gdzie to?

Piekne, gdzie to?
Orki z Majorki?
Północ od Tromso, okolice Skjervoy. Geograficznie już arktyka ale do takiej filmowej zamarzniętej jeszcze daleko.Gdzieś Ty był obieżyświacie?
Chyba blisko takich rejonów, co?
![]()
Ładnie cię zawiało. Samolotem? Samochodem? Nordcap zaliczony?Północ od Tromso, okolice Skjervoy. Geograficznie już arktyka ale do takiej filmowej zamarzniętej jeszcze daleko.
Samolot. Kręcę się w okolicach Tromso generalnie. Pierwszy raz jestem podczas zimy na północy i chciałem obczaić co i jak. Nordcap za daleko na krótki wypad. Już kombinuję jak na jesień wrócić i spróbować bardziej zaawansowanych atrakcji wodnychŁadnie cię zawiało. Samolotem? Samochodem? Nordcap zaliczony?
Aleksandra Waliszewska ona też ma specyficzne obrazy ...
Wiedziałem jej prace. To nie coś, co powiesisz w salonie albo sypialni. Trudno ocenić nawet w kategoriach ładne/brzydkie. Najlepsze słowo opisujące te dzieła: "niepokojące".
Mam nadzieje ze zorze zobaczysz, mnie zaskoczyły :)Samolot. Kręcę się w okolicach Tromso generalnie. Pierwszy raz jestem podczas zimy na północy i chciałem obczaić co i jak. Nordcap za daleko na krótki wypad. Już kombinuję jak na jesień wrócić i spróbować bardziej zaawansowanych atrakcji wodnych
Paaanie zorze to mi już w samolocie z ręki jadłyMam nadzieje ze zorze zobaczysz, mnie zaskoczyły :)
WułkrainaWiedziałem jej prace. To nie coś, co powiesisz w salonie albo sypialni. Trudno ocenić nawet w kategoriach ładne/brzydkie. Najlepsze słowo opisujące te dzieła: "niepokojące".
Żeby offtopu nie robić i trochę nawiązać do planszówki z samolotami @Dijaz , gra mojej córki:
View attachment 138019

Jakby przy mnie pisała, byłoby NaułkrainaWułkraina⁹

Jest kolega z okolic Rewy?Kilka zdjęć z mojego dzisiejszego długiego marszu. Przepiękny był to dzień, ale i kurewsko mroźny.
View attachment 139470View attachment 139471View attachment 139473