Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jack russell? Nadążasz za nim?
Jack russell terror hehe. Nie jest łatwo ale jakoś daje radę. Wiadomo dzikie psy z mocnym instynktem łowieckim, z charakterem do dominacji. Ale jeżeli poświęca mu się trochę czasu i dużo lata to jest naprawde fajny pies. W domu nigdy nic nie zniszczył oprócz każdej mojej pary skarpet. Do dzieci zajebisty. Ale jak ktoś szuka bardzo usłuchanego psa i spokojnego to nie dla niego. Mały silny dzikus hehe.Jack russell? Nadążasz za nim?
Kiedyś spotkałem znajomego i miał takiego. 2 godziny biegał za patykiem jebaniec bez zmęczenia, super dla aktywnych i tak jak mówisz trzeba mu poświęcać czas. Jakbym miał rozważać kiedy psa to brałbym Jacka bądź staffika tylko, że ten to przeciwieństwo raczej.Jack russell terror hehe. Nie jest łatwo ale jakoś daje radę. Wiadomo dzikie psy z mocnym instynktem łowieckim, z charakterem do dominacji. Ale jeżeli poświęca mu się trochę czasu i dużo lata to jest naprawde fajny pies. W domu nigdy nic nie zniszczył oprócz każdej mojej pary skarpet. Do dzieci zajebisty. Ale jak ktoś szuka bardzo usłuchanego psa i spokojnego to nie dla niego. Mały silny dzikus hehe.
Jack russell terror hehe. Nie jest łatwo ale jakoś daje radę. Wiadomo dzikie psy z mocnym instynktem łowieckim, z charakterem do dominacji. Ale jeżeli poświęca mu się trochę czasu i dużo lata to jest naprawde fajny pies. W domu nigdy nic nie zniszczył oprócz każdej mojej pary skarpet. Do dzieci zajebisty. Ale jak ktoś szuka bardzo usłuchanego psa i spokojnego to nie dla niego. Mały silny dzikus hehe.

Jakbym miał rozważać kiedy psa to brałbym Jacka bądź staffika tylko, że ten to przeciwieństwo raczej.

Miałem kontakt z 2 naprawdę fajne psiaki.Staffiki jednak aż takiej energii nie mają ale za to szczekają jak pojebane ja coś je podekscytuje
![]()
Miałem kontakt z 2 naprawdę fajne psiaki.

Może jakiś pojebany się trafił, tamte 2 były spokojneZajebiste ale to szczekanie na wysokich tonach w nadmiarze może być kiepskie do zniesienia
![]()

Może jakiś pojebany się trafił, tamte 2 były spokojne![]()

Miałem amstafa to jeża rozdzieliła na czynniki pierwsze.Niech zobaczą np. wiewiórkę
![]()
Miałem amstafa to jeża rozdzieliła na czynniki pierwsze.

NieAle na bank nie szczekał sopranem.
![]()

Zawsze możesz kupić większą maszynkęLubię te małe maszyny ale żona mi powiedziała że jak kupię tego świra to składa pozew.
![]()

Mój zwierz szczeka na samoloty, drony ( bawią się ludzie czasem w mojej okolicy ) i ... jasne gwiazdy lub planety. Ostatnio na jak zobaczył Wenus to mu odjebało. Na Syriusza zimą też szczeka. Więc pies wcale nie ma słabego wzroku jak się czaem mowi.Staffiki jednak aż takiej energii nie mają ale za to szczekają jak pojebane ja coś je podekscytuje
![]()
Mój zwierz szczeka na samoloty, drony ( bawią się ludzie czasem w mojej okolicy ) i ... jasne gwiazdy lub planety. Ostatnio na jak zobaczył Wenus to mu odjebało. Na Syriusza zimą też szczeka.

Staffiki jednak aż takiej energii nie mają ale za to szczekają jak pojebane ja coś je podekscytuje
![]()
Zajebiste ale to szczekanie na wysokich tonach w nadmiarze może być kiepskie do zniesienia
![]()
Ale na bank nie szczekał sopranem.
![]()
Ale ta staffiki mają bardziej wkurwiajacy szczek.
![]()

Myślę że warto przypomnieć, że strasznie wkurwia ich szczekaniePanie, już kurwa zdecydowanie wszyscy wiedzą że pojebanie szczekają.
![]()

Że co?Tu chyba dobry dział. Macie zdj tej patuski przejechanej przez autobus w kato? Nigdzie nie mogę znaleźć tego

Że co?![]()
Latały zdjęcia jej ciała po tym jak autobus ją wypluł ale nigdzie nie mogę znaleźć
Latały zdjęcia jej ciała po tym jak autobus ją wypluł ale nigdzie nie mogę znaleźć
Tak.to chodzi o to sprzed 4 lat?
Albo poprostu zwyrol?Ale to kolega był kierowcą? Czy świadkiem? Skoro pyta w tym wątku.
Kiedyś spotkałem znajomego i miał takiego. 2 godziny biegał za patykiem jebaniec bez zmęczenia, super dla aktywnych i tak jak mówisz trzeba mu poświęcać czas. Jakbym miał rozważać kiedy psa to brałbym Jacka bądź staffika tylko, że ten to przeciwieństwo raczej.
Zajebiste ale to szczekanie na wysokich tonach w nadmiarze może być kiepskie do zniesienia
![]()
Mój brat ma, myślałem, że tylko jego jest tak jebnięta (suczka) a to cała rasa...Lubię te małe maszyny ale żona mi powiedziała że jak kupię tego świra to składa pozew.
![]()