Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chlepka im rzućto sępy
![]()

Właśnie, bo poprzednio zapomniałem napisać - jest opcja że trochę "musisz" ograniczyć węgle, możliwe że obniżony nastrój to efekt nadmiernej ilości węglowodanów, co objawia się efektem na języku (chyba, że opierdoliłeś właśnie jogurt czy pudełko lodów, ewentualnie kokaina/amfa/inne prochy doustnie były brane).
Właśnie, bo poprzednio zapomniałem napisać - jest opcja że trochę "musisz" ograniczyć węgle, możliwe że obniżony nastrój to efekt nadmiernej ilości węglowodanów, co objawia się efektem na języku (chyba, że opierdoliłeś właśnie jogurt czy pudełko lodów, ewentualnie kokaina/amfa/inne prochy doustnie były brane).
Na jakich ustawieniach robiłeś zdjęcie : )?View attachment 147566Skakun, chodził sobie na parapecie.
Ładny!View attachment 147566Skakun, chodził sobie na parapecie.
Nie wiemNa jakich ustawieniach robiłeś zdjęcie : )?
zbliżenie zrobiłem i kliknęłam na niego.Mamy pierwszą niewiastę od czasów Klimkowej i Dubertowej, Panowie!!!Nie wiemzbliżenie zrobiłem i KLIKNĘŁAM na niego.

Pytam bo wyszło Ci naprawdę fajne zdjęcie a Samsungi S mają czasem problem z dobrym ogarnięciem makro, stąd moja ciekawość. Mój sam czasem potrafi strzelić mega ostre zdjęcie w makro a czasem zastanawiam się co na nim widzęNie wiemzbliżenie zrobiłem i kliknęłam na niego.

Z tego co wiem mój s23 nie ma trybu makro. Zdjęcie zrobiłem w 12m i zbliżenie nie na maksa. Między pająkiem a telefon miałem gdzieś z 10cm . A tak ogólnie to nie bawię się aparatem.Pytam bo wyszło Ci naprawdę fajne zdjęcie a Samsungi S mają czasem problem z dobrym ogarnięciem makro, stąd moja ciekawość. Mój sam czasem potrafi strzelić mega ostre zdjęcie w makro a czasem zastanawiam się co na nim widzę![]()
Nie ma, mój s24u też nie ma, najczęściej widzę że ludzie radzą sobie za pomocą ultraszerokokątnego lub właśnie 12mp w głównym aparacie i ewentualnie zoom optycznyZ tego co wiem mój s23 nie ma trybu makro. Zdjęcie zrobiłem w 12m i zbliżenie nie na maksa. Między pająkiem a telefon miałem gdzieś z 10cm . A tak ogólnie to nie bawię się aparatem.
Lipa trochę masz ultra czyli najlepsza opcja modelu i nie ma makro. No chyba, że właśnie dali takie zbliżenie. W sumie jak robię to tylko 12m, 50m nie używam.Nie ma, mój s24u też nie ma, najczęściej widzę że ludzie radzą sobie za pomocą ultraszerokokątnego lub właśnie 12mp w głównym aparacie i ewentualnie zoom optyczny
No cóż nie można mieć wszystkiego, chociaż i tak wychodzę z założenia że lepiej mieć dobry główny obiektyw + dodatkowe teleobiektywy pod zoom optyczny niż wciśnięte 2mp makro którym i tak nic ciekawego nie zrobisz. W każdym razie dzięki za info i już nie robię offtopuLipa trochę masz ultra czyli najlepsza opcja modelu i nie ma makro. No chyba, że właśnie dali takie zbliżenie. W sumie jak robię to tylko 12m, 50m nie używam.

Mam s23, na jakimś aliexpress kupiłem dodatkowy "obiektyw" makro. Jak sie lubisz bawić to polecam. Cos tego typu.Nie ma, mój s24u też nie ma, najczęściej widzę że ludzie radzą sobie za pomocą ultraszerokokątnego lub właśnie 12mp w głównym aparacie i ewentualnie zoom optyczny
O ciekawe jak to się sprawuje, trzeba będzie zamówićMam s23, na jakimś aliexpress kupiłem dodatkowy "obiektyw" makro. Jak sie lubisz bawić to polecam. Cos tego typu.
View attachment 147568
Zajebiste! Taki bym se postawił na działeczce

Postawić ptaka na działce nietrudno.Zajebiste! Taki bym se postawił na działeczce![]()
No, taką sowę to bym przygarnął, nie powiem, mam do nich jakąś słabość.Postawić ptaka na działce nietrudno.
No, taką sowę to bym przygarnął, nie powiem, mam do nich jakąś słabość.