Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego trzymasz szklanego dildosa przed telewizorem?Gdyby nie miliardy reklam na tym jebanym pulsie. To być może mój kot by obejrzał całego Conan’a, a tak go rozproszyły jakieś kurwa płyny do płukania gardła…Od reklam do reklam wysiedział wpatrzony jak w obrazek. Dam mu mięsa z kaczki w nagrodę, niech wpierdala jak na barbarzyńcę przystało.
View attachment 134867
Bo może, niech ludzie wiedzą czym chata bogataDlaczego trzymasz szklanego dildosa przed telewizorem?

To karafka. Ale rozumiem, że w dzisiejszych czasach wszystko może być dildosem co nie kolego @Gienek ?Dlaczego trzymasz szklanego dildosa przed telewizorem?
Głodnemu chleb na myśli…Karafkę zamykasz korkiem analnym? Czego to ta burżuazja w dzisiejszych czasach nie wymyśli…![]()
Dziwne teleturnieje ogląda kolega…
Głodny głodnemu zawsze wypomniGłodnemu chleb na myśli…

Dlaczego trzymasz szklanego dildosa przed telewizorem?
Żebym nie był taki gruby to ten post by brzmiał "ehhh...temu to nikt nie umknie."Ehhh.. temu to nic nie umknie.
Pomysł na nowy post: Świat według Szplina…Żebym nie był taki gruby to ten post by brzmiał "ehhh...temu to nikt nie umknie."
Weź chlebka bo się nie najesz!
Zdecydowanie, takim placuszkem to moja 4 latka nie pojeWeź chlebka bo się nie najesz!

4latka VitaZdecydowanie, takim placuszkem to moja 4 latka nie poje
![]()

4latka Vita

solidne nordyckie geny?Nie zapowiada się na kopie Doroty weltmajster, figure po mamusi odziedziczy i wzrostowo idzie do góry nie po szerokości
![]()

W jakim sensie?solidne nordyckie geny?
![]()
z tym
nic złego nie miałem na myśli,W jakim sensie?
Trochę zbaczamy z tematu ale
z tym
![]()
Nawet bym o to nie podejrzewałnic złego nie miałem na myśli

Bjorn Żelaznoboki?Nawet bym o to nie podejrzewał
a jak w pozytywnym sensie to możliwe, bo małża miała pewnien nordycki nick na forach/portalach